Anglia

Starul lui City, suspendat de la echipă după ce a fost pus sub acuzare! E investigat în patru cazuri de viol

Manchester City are probleme cu unul dintre jucătorii săi. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Joi 26 August 2021, 19:03
Data actualizarii: Luni 06 Septembrie 2021, 00:47

Benjamin Mendy (27 ani) a fost suspendat de club după ce a fost pus sub acuzare de poliție! Fundașul este investigat în patru cazuri de viol și unul de asalt sexual , informează The Athletic.

„Manchester City poate confirma că în urma faptului că a fost pus sub acuzare de poliție astăzi, Benjamin Mendy a fost suspendat și pus sub investigare. 

  • BREAKING NEWS! Starul lui City, suspendat de la echipă după ce a fost pus sub acuzare! E investigat în patru cazuri de viol

Chestiunea este subiectul unui proces legal, iar clubul nu poate face alte comentarii până procesul nu este încheiat”, se arată în anunțul clubului

Comunicatul făcut de poliție 
 

Autoritățile din Cheshire au emis un comunicat în care ofereau detalii despre investigația în desfășurare. 

„Cheshire Constabulary a fost autorizată de Serviciul de Urmărire Penală al Coroanei pentru a acuza un bărbat în legătură cu acuzații de asalt sexual. 

Benjamin Mendy, în vârstă de 27 de ani, a fost acuzat în patru cazuri de viol și unul de agresiune sexuală. Acuzațiile au legătură cu trei plângeri formulate de persoane cu vârsta peste 16 ani și s-ar fi petrecut în perioada octombrie 2020 - august 2021. 

Mendy, din Prestbury, a fost dus în custodia poliției și va apărea la Magistratura Chester vineri, 27 august. 

Vrem să le reamintim tuturor că procedurile penale împotriva lui Mendy sunt în plină desfășurare, iar el are dreptul la un proces corect”, se arată în comunicatul poliției. 

CITESTE SI

Modifică setările cookies