FOTO Unde era și ce a făcut soția lui Dani Alves la câteva minute după ce brazilianul a fost condamnat pentru viol

Dani Alves agresiune sexuala condamnare Dani Alves Joana Sanz Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 22 Februarie 2024, 16:25
Data actualizarii: Joi 22 Februarie 2024, 16:31

Dani Alves a fost condamnat la 4 ani și 6 luni de închisoare pentru agresiune sexuală.

Fostul fotbalist, în vârstă de 40 de ani, trebuie să îi achite victimei și daune în valoare de 150.000 de euro. Fapta pentru care brazilianul a fost trimis la închisoare s-a petrecut pe 30 decembrie 2022, în clubul de noapte Sutton, din Barcelona.

Pe deasupra, Alves va fi sub supraveghere timp de 5 ani, odată ce își va ispăși pedeapsa. Totodată, există un ordin de restricție de 9 ani și 6 luni, perioadă în care fostul jucător nu are voie să se apropie de victimă.

Unde era și ce a postat Joana Sanz imediat după condamnarea lui Dani Alves

Imediat după ce a fost anunțată sentința, Joana Sanz (31 de ani) a postat pe Instagram mai multe selfie-uri! Modelul, care încă este soția lui Dani Alves, se află în orașul Maspalomas, din Gran Canaria, unde filmează o campanie publicitară.

Joana Sanz a publicat o fotografie în care apare cu o ceașcă de cafea în mână (VEZI GALERIE FOTO). În plus, pe fundal, se observă diverse articole de machiaj. Potrivit publicației El Español, modelul se află în aceste momente într-o vilă luxoasă din Maspalomas, cu vederi impresionante, piscină și o grădină uriașă.

În urmă cu câteva zile, soția lui Dani Alves a publicat, din greșeală, scrisoarea pe care brazilianul i-a trimis-o din închisoare. Joana Sanz a șters-o după câteva minute, dar mesajul s-a viralizat. „Nu mi-am ales greșit femeia. Da, erai tu. Da, tu ești și vei fi mereu. Nu există nici o singură zi, un singur moment sau un plan în care tu să nu fii. Mă rog în fiecare zi ca să vină și ziua în care să te văd trezindu-te. Te iubesc și te simt”, scria Dani Alves.

Cine este Joana Sanz, soția lui Dani Alves

Joana Sanz, originară din Tenerife, a intrat de foarte tânără în lumea modei și a avut rapid succes. Deși născută în Spania, soția lui Dani Alves are rădăcini siriene. Părinții ei au părăsit Siria pentru o viață mai bună în Europa. 

Modelul are aproape 1 milion de urmăritori pe Instagram și cochetează deja și cu lumea filmului. Joana Sanz a studiat o vreme Psihologia, la Universitate, dar a renunțat pentru a se dedica 100% carierei din modă.

Povestea de dragoste dintre Joana Sanz și Dani Alves a început în 2015, când s-au cunoscut prin intermediul unui prieten comun. În iulie 2017, cei doi s-au căsătorit în Formentera, Insulele Baleare. Cei doi nu au copii.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!