Fotbal extern

Sunt imaginile momentului! Messi, în lacrimi la primul meci de pe teren propriu după finala Copa America

Argentina a jucat cu Bolivia în preliminariile Campionatului Mondial, 3-0.

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Vineri 10 Septembrie 2021, 08:27
Data actualizarii: Vineri 10 Septembrie 2021, 08:56

După scandalul de la meciul cu Brazilia, care a fost întrerupt după ce autoritățile sanitare au pătruns pe teren în minutul 7, din cauza jucătorilor Argentinei care evoluează în Premier League și încălcau reglementările Covid, naționala „albiceleste” a jucat pe teren propriu. 

Furios după ce s-a întâmplat cu Brazilia, Messi s-a dezlănțuit pe teren propriu, în fața propriilor suporteri, cu Bolivia, înscriind toate cele trei goluri ale partidei. Astfel, căpitanul naționalei a stabilit și un nou record, devenind cel mai bun marcator din istoria CONMEBOL, după ce l-a depășit pe Pele. 

  • Sunt imaginile momentului! Messi, în lacrimi la primul meci de pe teren propriu după finala Copa America

Leo Messi, în lacrimi în fața argentinienilor
 

Acesta a fost primul meci al Argentinei pe teren propriu, după ce a câștigat Copa America, în finala cu Brazilia, 1-0. Singurul gol al meciului a fost înscris de Angel Di Maria. 

Astfel, Leo Messi a reușit să câștige primul trofeu important alături de echipa națională, iar reacția argentinienilor în momentul în care fotbaliștii au prezentat mult-visatul trofeu a fost pe măsură. Superstarul argentinian a izbucnit în lacrimi văzând reacția publicului, iar imaginile au devenit rapid virale. 

CITESTE SI

Modifică setările cookies