Fotbal extern

Copilul brazilian care a fentat paza de la hotelul lui Messi pentru a-și face o poză cu el! Reacția argentinianului 

Leo Messi (34 ani) se află în America de Sud, acolo unde Argentina joacă în preliminariile Campionatului Mondial din 2022.

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Duminica 05 Septembrie 2021, 14:38
Data actualizarii: Duminica 05 Septembrie 2021, 14:42

Superstarul lui PSG joacă cu Brazilia duminică seară, în reeditarea finalei Copa America, acolo unde Argentina s-a impus cu 1-0, prin golul înscris de Di Maria. Messi este adorat de sute de milioane de oameni de pe întreaga planetă, iar în ciuda rivalității dintre Brazilia și Argentina, există mulți brazilieni care îl au drept idol. 

Dovadă este și ultimul clip care a apărut pe rețelele de socializare, cu un copil brazilian, care își dorea neapărat să își întâlnească idolul. Micuțul Rodrigo l-a așteptat pe Messi la hotelul în care urma să se cazeze naționala pentru meciul cu Brazilia.

  • Copilul brazilian care a fentat paza de la hotelul lui Messi pentru a-și face o poză cu el! Reacția argentinianului

În momentul în care Messi a ieșit din autocar, cel mic a început să fugă, cu telefonul în mână, către el, scăpând de câțiva dintre oamenii de la securitate, care au reușit însă să îl prindă. Cu toate astea, scena s-a desfășurat sub privirea lui Messi, care a mers la Rodrigo, pentru a face poza la care cel mic visa. 

Întreg momentul a fost surprins de Milena Portella, o jurnalistă aflată la fața locului, care a postat ulterior și fotografia pe care băiețelul a făcut-o. 

CITESTE SI

Modifică setările cookies