Fotbal extern

Lionel Messi, strigăt de revoltă după situația bizară petrecută în Brazilia 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 06 Septembrie 2021, 11:31
Data actualizarii: Luni 06 Septembrie 2021, 12:14

Meciul Brazilia - Argentina, din cadrul preliminariilor Cupei Mondiale ediţia 2022, a fost întrerupt duminică seara după doar cinci minute, în urma intervenţiei autorităţilor sanitare braziliene.

Medicii au acuzat patru fotbalişti argentinieni care evoluează la cluburi din Anglia de încălcarea protocoalelor anti-Covid. 

Startul jocului fusese dat de numai cinci minute înaintea producerii scenei suprarealiste: reprezentanţi ai agenţiei sanitare ANVISA şi ai poliţiei federale au intrat pe teren pentru a pune capăt partidei, într-o confuzie totală.

Argentinienii au încercat să parlamenteze, dar în cele din urmă s-au întors la vestiare, unde au stat peste trei ore, înainte de a părăsi definitiv stadionul, la o oră după delegaţia braziliană.

Jucătorii naţionalei "Albiceleste" au decolat apoi de pe aeroportul din Sao Paulo, la ora locală 21:36 şi au ajuns la Buenos Aires la puţin timp după miezul nopţii, înainte de a se îndrepta direct în cantonamentul lor obişnuit, la bordul unui autocar.

Ce ar fi spus Lionel Messi 

 

Messi a fost dezgustat de situația ciudată petrecută, când autorităţile sanitare braziliene au întrerupt jocul în minutul 6, pentru a da afară din ţară patru fotbalişti argentinieni care nu ar fi respectat regulile anti-Covid-19.

"Se uită lumea la noi", ar fi exclamat vedeta oaspeţilor Lionel Messi, referindu-se la situaţia ridicolă petrecută, potrivit mundodeportivo.es.

"Suntem aici de trei zile şi au aşteptat să înceapă meciul ca să ne spună că nu putem juca?", s-a întrebat fotbalistul de la PSG, care este sigur că guvernul brazilian a premeditat intervenţia în timpul partidei.

CITESTE SI

Modifică setările cookies