Leo Messi Argentina Brazilia Dani Alves Paulo Dybala Fotbal extern

Messi s-a 'reprofilat'! :) Imaginea cu care Dani Alves a glumit pe seama argentinianului și reacția genială a lui Dybala

Brazilia și Argentina urmau să se întâlnească în preliminariile Campionatului Mondial din 2022. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Luni 06 Septembrie 2021, 22:09
Data actualizarii: Luni 06 Septembrie 2021, 22:13

Meciul a început, însă în minutul 7 a fost întrerupt, după ce autoritățile sanitare au pătruns pe teren, în încercarea de a-i deporta pe 4 dintre jucătorii naționalei 'albiceleste'. Giovani Lo Celso, Emiliano Martinez, Cristian Romero şi Emiliano Buendia sunt jucătorii care au fost convocați din Premier League, iar aceștia ar fi încălcat protocolul sanitar. 

Pe teren a izbucnit un adevărat conflict, iar jucătorii s-au retras la vestiare, însă au revenit pe teren pentru a continua discuțiile. Cel care a atras atenția cel mai mult a fost căpitanul Argentinei, Leo Messi, care a mers înapoi pe gazon pentru a discuta, însă fără tricoul său, ci purtând o vestă oficială, destinată fotografilor. 

  • Dani Alves

Messi a îmbrăcat vesta respectivă și a încercat să comunice cu cei din autoritățile medicale, iar imaginile cu el au devenit rapid virale. Mai mult, argentinianul a stârnit hohote de râs și printre colegii săi. Când a realizat ce poartă Messi, Dybala nu și-a putut stăpâni răsul, iar reacția sa a fost surprinsă pe cameră. 

„Cred că avem un fotograf bun!”
 

Nici Dani Alves, cel cu care Messi a împărțit vestiarul ani buni la Barcelona, nu s-a putut abține și a râs de „ținuta” aleasă de superstarul argentinian. 

„Cred că avem un fotograf bun, nu?”, a scris el pe Instagram, la o fotografie în care apare vorbind cu Messi și Neymar. 

Motivul pentru care Messi a purtat vesta
 

Jucătorii naționalelor au mers pe tunelul către vestiare după ce meciul a fost întrerupt de autoritățile sanitare, însă Messi s-a întors pe teren la doar câteva minute după, alături de Scaloni, pentru a vorbi din postura căpitanului. 

La jumătatea culoarului, și-a dat jos tricoul, pentru a face schimb de el cu Dani Alves, iar în graba de a-și lua ceva pe el, a apucat primul lucru pe care l-a găsit, informează TyC Sports. Sursa citată informează că Messi luase vesta pe care o poartă de obicei și rezervele, însă pe a lui scria și 'FOTO', iar aceasta aparținea fotografului oficial al naționalei Argentinei. 

Chiar fotograful a dezvăluit că i-a oferit vesta lui fotbalistului, pentru a nu ieși dezbrăcat pe teren și a nu se supune riscului unui avertisment din partea arbitrului. 

Modifică setările cookies