Sunt imaginile momentului: Arturo Vidal, surprins beat după o petrecere! Jucătorul lui Inter s-a răsturnat pe o mașină 

Arturo Vidal Chile Inter Fotbal extern Arturo Vidal
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Miercuri 06 Octombrie 2021, 14:25
Data actualizarii: Miercuri 06 Octombrie 2021, 14:28

Imaginile cu Arturo Viral au devenit virale!

Din articol

Jucătorul lui Inter și al naționalei din Chile este protagonistul unui clip controversat care circulă pe rețelele de socializare. Mijlocașul a fost surprins după o petrecere, beat, alături de niște prieteni, în timp ce abia se ținea pe picioare. 

Imaginile au devenit rapid virale, mai ales din cauza gesturilor jucătorului, care par lipsite de control. Inițial, acesta s-a urcat pe o motocicletă parcată pe un trotuar, apoi s-a urcat pe portbagajul unui Ferrari, însă s-a dezechilibrat și s-a răsturnat de pe mașină. 

  • Arturo Vidal

Ulterior, fotbalistul trecut pe la Juventus și Barcelona a intrat în mașina decapotabilă, dorind să se urce și pe parbrizul acesteia, însă apoi s-a așezat pe scaunul pasagerului, pentru a pleca. 

Reacția jucătorului

Deși clipul a apărut acum pe rețelele de socializare, imaginile ar fi fost surprinse pe 18 august, înainte de reluarea campionatului cu trei zile. Reprezentanții clubului au dezvăluit că au luat la cunoștință de situația jucătorului, iar problema a fost rezolvată, informează news.in-24.com.

Mai mult, chilianul și-a cerut scuze pentru comportamentul său, în ciuda faptului că nu s-a găsit pentru prima dată în acest an într-o astfel de situație

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!