"Spuneti NU drogurilor!" Campania FABULOASA antidrog in care Salah a fost implicat. Retelele de socializare au EXPLODAT
Vineri 06 Aprilie 2018, 15:13

"Spuneti NU drogurilor!" Campania FABULOASA antidrog in care Salah a fost implicat. Retelele de socializare au EXPLODAT

Mohammed Salah este omul momentului in fotbalul mondial.

Instaleaza gratuit aplicatia Sport.ro pentru Android si iPhone: stiri de ultima ora si toate sporturile LIVE!

Morosanu da cu pumnul IN DIRECT la ProTV si PRO X, pe 14 decembrie, in Dynamite Fighting Show! Gala incepe la PRO X de la 20:00! Morosanu se bate la PRO TV de la 23:30!

Cel mai bun jucator al lui Liverpool in acest sezon, cu 38 de goluri in toate competitiile, Mohammed Salah vrea sa salveze si vietile oamenilor. Acesta a facut un clip pentru o campanie anti-drog, incurajandu-i pe tinerii din Egipt sa stea departe de aceste substante nocive.

Astfel, ministrul Solidaritatii Sociale, Ghada Waly, a dezvaluit ca numarul liniei de asistenta pentru persoanele dependente a fost foarte activ in ultimele trei zile de cand Salah a participat la campanie. Waly a confirmat ca videoclipul din campania Facebook a depasit deja 5 milioane de vizionari in doar 72 de ore.

"Aproximativ 88% dintre spectatori au fost intre 18-35 de ani. Videoclipurile  de pe Facebook, Instagram si Youtube au fost vizionate de 8 milioane jumate de ori, distribuite de 23.000 de ori si au fost apreciate de 359.000 de utilizatori ". a spus Ghada Waly.VIDEO PROTVPLUS.RO

Iohannis, despre apelul la pace al lui Dăncilă: ”Drăguț”. Ce spune de OUG pe Codurile Penale