"Spuneti NU drogurilor!" Campania FABULOASA antidrog in care Salah a fost implicat. Retelele de socializare au EXPLODAT
Vineri 06 Aprilie 2018, 15:13

"Spuneti NU drogurilor!" Campania FABULOASA antidrog in care Salah a fost implicat. Retelele de socializare au EXPLODAT

Mohammed Salah este omul momentului in fotbalul mondial.

Urmareste Sport.ro pe Instagram: cele mai tari imagini din sport!

Lituania - Romania, 11 octombrie, 21:45. Romania - Serbia, 14 octombrie, 16:00 - LIVE LA PROTV! Nationala de tineret, spre EURO: Romania - Tara Galilor, 12 octombrie, 19:00 la PROX!

Cel mai bun jucator al lui Liverpool in acest sezon, cu 38 de goluri in toate competitiile, Mohammed Salah vrea sa salveze si vietile oamenilor. Acesta a facut un clip pentru o campanie anti-drog, incurajandu-i pe tinerii din Egipt sa stea departe de aceste substante nocive.

Astfel, ministrul Solidaritatii Sociale, Ghada Waly, a dezvaluit ca numarul liniei de asistenta pentru persoanele dependente a fost foarte activ in ultimele trei zile de cand Salah a participat la campanie. Waly a confirmat ca videoclipul din campania Facebook a depasit deja 5 milioane de vizionari in doar 72 de ore.

"Aproximativ 88% dintre spectatori au fost intre 18-35 de ani. Videoclipurile  de pe Facebook, Instagram si Youtube au fost vizionate de 8 milioane jumate de ori, distribuite de 23.000 de ori si au fost apreciate de 359.000 de utilizatori ". a spus Ghada Waly.Planul lui Dragnea după victoria de la CEX. "Nu putem să o ţinem aşa la nesfârşit"