Joi 05 Aprilie 2018, 09:10

GEST INCREDIBIL | Salah s-a apropiat de Laporte dupa finalul primei reprize si si-a cerut scuze: motivul pentru care a facut asta la 3-0 pentru Liverpool


	GEST INCREDIBIL | Salah s-a apropiat de Laporte dupa finalul primei reprize si si-a cerut scuze: motivul pentru care a facut asta la 3-0 pentru Liverpool

Liverpool a castigat spectaculos turul sferturilor UEFA Champions League cu City, scor 3-0. Toate cele trei goluri au fost reusite in 20 de minute.

Lituania - Romania, 11 octombrie, 21:45. Romania - Serbia, 16 octombrie, 16:00 - LIVE LA PROTV! Nationala de tineret, spre EURO: Romania - Tara Galilor, 12 octombrie, 19:00 la PROX!

Urmareste Sport.ro pe Instagram: cele mai tari imagini din sport!

Salah a fost omul meciului pe Anfield. Atacantul lui Kloop a deschis scorul in minutul 12 si a pasat decisiv la reusita de 3-0 a lui Mane din minutul 31. Imediat dupa fluierul de final al primei reprize, Salah a facut un gest pe care fanii lui Liverpool nu l-au inteles prea bine.

In timp ce jucatorii se indreptau spre vestiare, Salah s-a apropiat de Laporte si i-a spus ceva la ureche. Dupa mai multe reluari, jurnalistii englezii si-au dat seama ca Salah si-a cerut scuze fata de fundasul lui City. "Imi pare rau", s-a putut citi pe buzele atacantului lui Liverpool.

Nu se stie cu exactitate pentru ce si-a cerut scuze Salah, insa fanii "cormoranilor" speculeaza ca scuzele au fost pentru faptul ca Salah i-a "oferit" una dintre cele mai grele reprize din cariera fundasului lui Guardiola.

Dragnea, primă reacție ironică după scrisoarea în care i se cere demisia. ”La CEX o să vorbesc bine și apăsat”