Simon Kjaer eriksen kjaer premiu UEFA Fotbal extern

Simon Kjaer, premiat de UEFA! Gestul său de la Euro 2020 primește aprecierea șefiilor fotbalului

Căpitanul naționalei daneze a fost unul dintre protagoniștii Campionatului European.

Alecu Mihai
Data publicarii: Marti 24 August 2021, 19:03
Data actualizarii: Marti 24 August 2021, 19:07

Incidentul care l-a avut în prim-plan pe Christian Eriksen a scos la iveală și calitățile incredibile de lider și prezența de spirit fantastică pe care le-a avut Simon Kjaer. Căpitanul naționalei nordice a reacționat rapid în momentul în care colegul său s-a prăbușit pe gazon, iar după a încercat să o liniștească pe logodnica acestuia, imaginile fiind absolut incredibile.

Acțiunile sale nu au rămas fără ecou, iar fundașul urmează să primească premiul Președintelui UEFA. De asemenea, ceilalți oameni care au intervenit din punct de vedere medical urmează să fie și ei preimiați.

  • Simon Kjaer, premiat de UEFA! Gestul său de la Euro 2020 primește aprecierea șefiilor fotbalului

Mogens Kreutzfeldt (ofiţer medical), Frederik Flensted (manager medical), Anders Boesen (medic de urgenţă), Peder Ersgaard (paramedic), Jens Kleinefeld, Valentin Velikov, Morten Skjoldager, Morten Boesen (toţi medici), cu toții vor rămâne în istoria fotbalului pentru că l-au ținut pe Eriksen în viață.

"Îi sunt recunoscător lui Simon Kjaer"

 

"În acest an, premiul Preşedintelui transcede fotbalul. El foloseşte pentru a reaminti cât de importantă este valorea vieţii. Am cea mai mare admiraţie pentru medici şi personalul medical. Reacţia şi calmul lor au fost cruciale în reanimarea lui Christian.

Îi sunt recunoscător lui Simon Kjaer pentru calităţile de lider exemplare şi curajul imens de care a dat dovadă în această situaţie. Aş vrea să adresez cele mai bune urări lui Christian Eriksen şi familiei sale şi recuperare uşoară", a declarat preşedintele UEFA, Alexander Ceferin.

Articol recomandat de stirileprotv.ro
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!