Anthony Taylor Christian Eriksen Danemarca - Finlanda EURO 2020 EURO

"Adevărații eroi sunt Kjaer și medicii". Arbitrul de la Danemarca-Finlanda, declarații impresionante despre Eriksen 

Anthony Taylor a fost arbitrul partidei Danemarca - Finlanda, de la EURO 2020. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 04 August 2021, 15:15
Data actualizarii: Miercuri 04 August 2021, 15:26

Arbitrul britanic a povestit pentru Sky Sports despre experiența pe care a trăit-o în timpul meciului dintre Danemarca și Finlanda, în timpul căruia Christian Eriksen a suferit un atac de cord. 

Taylor a mărturisit că a fost impresionat de felul în care a reacționat Simon Kjaer, căpitanul Danemarcei, cel care a avut un rol important în salvarea starului de la Inter Milano. 

  • Adevărații eroi sunt Kjaer și medicii . Arbitrul de la Danemarca-Finlanda, declarații impresionante despre Eriksen

"Ceea ce s-a întâmplat te face să realizezi cât de importantă este viața. Eram la 10 metri distanță, m-am uitat direct spre el. Nu era nimeni acolo, mi-am dat seama că este ceva serios. 

Adevărații eroi sunt medicii și Simon Kjaer. Rolul meu s-a schimbat imediat. Singurul lucru pe care l-am făcut a fost să chem cat mai repede echipa medicală.", a declarat Taylor. 

Arbitrul a discutat și despre decizia de a relua partida în aceeași zi și cum s-a luat această hotărâre: "Decizia a fost luată după mai multe discuții între cele două echipe și federațiile lor. Jucătorii au vorbit cu Eriksen pe FaceTime și el este cel care le-a spus să încheie partida. A fost cea mai palpitantă situație din cariera mea, dar m-a ajutat să-mi dau seama de importanta gestionării oamenilor și a emoțiilor."

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!