Și-a lovit cu pumnul un adversar și a ratat un penalty cu Irlanda! Ronaldo, car de nervi în preliminariile Mondialului 

Portugalia și Irlanda s-au întâlnit în preliminariile Campionatului Mondial din 2022. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 01 Septembrie 2021, 22:27
Data actualizarii: Joi 02 Septembrie 2021, 00:40

Naționala lui Ronaldo se află pe primul loc în grupă după primele patru meciuri ale preliminariilor, cu zece puncte obținute. Meciul de pe teren propriu cu Irlanda are o însemnătate aparte pentru Cristiano Ronaldo, care a devenit fotbalisitul cu cele mai multe goluri înscrise pentru națională. 

Căpitanul lusitanilor a avut și prima astfel de șansă, în minutul 15, după ce Bruno Fernandes a fost faultat în careu, iar arbitrul a acordat lovitură de la 11 metri pentru Portugalia. Ronaldo a fost cel care a fost desemnat să execute, însă ce a urmat a surprins pe toți. 

  • Sigur a fost el?! Cristiano Ronaldo a ratat penalty cu Irlanda! Superstarul portughez și-a lovit furios un adversar

Superstarul portughez și-a luat avânt pentru a executa în forță, însă portarul Irlandei nu a ezitat, intuind colțul în care va trage Ronaldo și a apărat penalty-ul. Ulterior, jucătorul recent transferat de Manchester United a reușit să înscrie în minutele 89 și 90+6, aducând victoria naționalei sale și doborând recordul mult așteptat. 

Gestul urât al portughezului 
 

Înainte să execute lovitura de pedeapsă, Ronaldo a fost protagonistul unui moment tensionat. În timp ce își așeza balonul la punctul cu var, Dara O'Shea i-a mutat balonul cu piciorul, moment în care căpitanul naționalei Portugaliei a avut o ieșire nervoasă. 

Furios pentru gestul jucătorului, Cristiano Ronaldo s-a dus către adversar și l-a lovit cu pumnul. Arbitrul nu a reacționat în fața gestului său. 

Ronaldo, golgheter la Euro 2020 
 

Deși Portugalia a fost eliminată în optimile de finală ale Euro 2020 de Belgia, 1-0, Cristiano Ronaldo, care a înscris până atunci 5 goluri, a fost desemnat golgheterul competiției. 

Înainte de startul meciului cu Irlanda, Ronaldo și-a primit și trofeul pentru „Cel mai bun marcator”, pe care l-a prezentat suporterilor aflați în tribune. 

CITESTE SI

Modifică setările cookies