Anglia

"Venirea lui Ronaldo nu îi va face mai buni". O legendă a lui Manchester United, reticientă la transferul portughezului 

Aducerea lui Cristiano Ronaldo la Manchester United a creat o adevărată isterie în rândul fanilor "diavolilor roșii".

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 29 August 2021, 20:30
Data actualizarii: Duminica 29 August 2021, 20:48

După 12 ani, starul portughez a revenit pe Old Trafford, însă nu toată lumea privește cu ochi buni această mutare. Pe lângă Ronaldo, United i-a mai transferat pe Raphael Varane și Jadon Sancho. 

Gary Neville este de părere că strategia clubului nu este una câștigătoare, iar situația nu se va îmbunătăți semnificativ, cel puțin pe teren scurt. 

"Au făcut ceea ce era normal, deoarece se aflau sub presiune. Au făcut două-trei transferuri și le-au închis gura oamenilor. Cred că sunt probleme mult mai mari și mai adânci la United", a declarat Neville.

"Nu puteau să-l lase pe Ronaldo să meargă la Manchester City. Trebuiau să-l ia fie că își doreau sau nu. Fanii nu se pot plânge de transferurile făcute în această vară. Nu cred că venirea lui Ronaldo îi va face mai buni", a adăugat acesta. 

Revenirea portughezului la Manchester United a creat o adevărată isterie printre microbiști, iar debutul este așteptat și tratat ca un adevărat eveniment global. Totuși, acesta urmează să se producă la jumătatea lunii septembrie, când United o va întâlni pe Newcastle, acasă, pe Old Trafford.

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies