Italia

Juventus i-a găsit înlocuitor lui Cristiano Ronaldo! Transferul anunțat de italieni 

După plecarea lui Cristiano Ronaldo, Juventus s-a întărit în linia ofensivă. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 31 August 2021, 17:15
Data actualizarii: Marti 31 August 2021, 17:29

După trei sezoane petrecute la Torino, Cristiano Ronaldo (36 ani) a ales să plece de la Juventus și să se reîntoarcă la Manchester United. Iar pentru locul lăsat liber în atac de starul portughez, Allegri a mizat pe Moise Kean (21 ani). 

  • Juventus i-a găsit înlocuitor lui Cristiano Ronaldo! Transferul anunțat de italieni

Atacantul a fost împrumutat de la Everton până în 2023, clubul englez primind 7 milioane de euro în schimbul său. Astfel, italianul se întoarce după doi ani, timp în care a jucat un sezon pentru Everton, iar un altul pentru PSG. 

Moise Kean, produs 100% al lui Juventus 
 

Format de academia lui Juventus, Moise Kean a bifat doar 21 de meciuri în tricoul torinezilor, reușind să înscrie 8 goluri. Însă, în 2019, multipla campioană din Serie A a decis să îl vândă la Everton pentru 27.5 milioane de euro. 

Sezonul petrecut Goodison Park nu a fost cel mai bun pentru Kean, acesta marcând doar 4 goluri în 39 de meciuri, ceea ce i-a făcut pe britanici să îl împrumete la PSG. În capitala Franței, atacantul avea să își ia revanșa și să își demonstreze calitățile, izbutind 17 goluri în cele 41 de meciuri în care a fost utilizat.  

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies