Anglia

Convorbirea pe care a avut-o Cristiano Ronaldo înainte să se transfere la Manchester United

Ronaldo a fost la un pas să semneze cu Manchester City, marea rivală a lui United. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 31 August 2021, 19:19
Data actualizarii: Marti 31 August 2021, 19:29

Cristiano Ronaldo (36 ani) s-a despărțit de Juventus după trei sezoane petrecute alături de „Bătrâna Doamnă”. Starul portughez a ales să se întoarcă la Manchester United, club pentru care a scris istorie în perioada 2003-2009. Însă înainte de a se întoarce pe Old Trafford, atacantul a fost în tratative cu marea rivală a lui United, Manchester City. 

Faptul că a negociat cu echipa pregătită de Pep Guardiola a fost confirmat și de Cristiano Ronaldo, care i-a trimis un mesaj audio unui prieten agent, informându-l că în cel mai scurt timp plecarea sa de la Juventus se va oficializa.

  • Convorbirea pe care a avut-o Cristiano Ronaldo înainte să se transfere la Manchester United

Ronaldo: „Amândouă se bat să mă semneze”
 

Palhintas, ce faci? Transferul meu va fi gata în această după-amiază, diseară, sau mâine dimineață cel târziu. Ori Manchester United, ori Manchester City, amândouă se bat să mă semneze și se apropie de final”, sunt spusele lui Cristiano Ronaldo.

Deținătorul a cinci Baloane de Aur a profitat de meseria amicului său și i l-a propus pe Bruno Alves, colegul de la naționala Portugaliei, la Nacional, în liga secundă. 

„Am auzit că Nacional este într-o situație dificilă, ai fi interesat de Bruno Alves? Cred că ar fi un câștig cu experiența și calitatea sa în ciuda vârstei pe care o are. A fost la Parma, a semnat cu Famalicao, a căzut în dizgrațiile antrenorului și și-a terminat contractul. Crezi că e o opțiune validă? Eu cred că este. Vorbește cu antrenorul sau cu cineva de la club, este liber de contract în acest moment”, a precizat Cristiano Ronaldo. 

Cristiano Ronaldo este așteptat să îmbrace din nou tricoul lui Manchester United pe 11 septembrie, în meciul cu Newcastle, de pe teren propriu, contând pentru etapa a patra din Premier League. 

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies