Mutarea care putea eclipsa transferul lui Messi la PSG! Ronaldo s-ar fi propus Barcelonei 

Cristiano Ronaldo Barcelona juventus Manchester United Campionate externe Mutarea care putea eclipsa transferul lui Messi la PSG! Ronaldo s-ar fi propus Barcelonei
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Luni 30 August 2021, 22:15
Data actualizarii: Luni 30 August 2021, 22:18

Cristiano Ronaldo (36 ani) a plecat de la Juventus și se întoarce pe Old Trafford, pentru a-și închieia cariera la clubul de suflet.

Superstarul portughez a avut o vară „tulbure” din punctul de vedere al perioadei de mercato, iar acum presa din Spania a venit cu o dezvăluire cu adevărat incendiară. La patru zile de la oficializarea transferului său la United, jurnalistul Tot Costa, de la Radio Catalunia a „aruncat bomba”.

Conform sursei citate, Ronaldo s-ar fi oferit, prin intermediul agenților săi, să joaoce la Barcelona. Ținând cont de trecutul său la Real Madrid, acolo unde a devenit unul dintre cei mai importanți jucători din istoria clubului, propunerea către Barca ar fi fost o lovitură extrem de dură, însă din informațiile oferite de jurnalist, oficialii catalani nu au stat pe gânduri și au refuzat imediat propunerea. 

  • Mutarea care putea eclipsa transferul lui Messi la PSG! Ronaldo s-ar fi propus Barcelonei

Ronaldo, înapoi „acasă”
 

După toate zvonurile apărute, inclusiv cel de săptămâna trecută conform căruia Pep Guardiola l-ar fi dorit la Manchester City, Cristiano Ronaldo s-a despărțit de Juventus și a decis să se întoarcă „acasă”, pe Old Trafford. 

Portughezul nu mai era dispus să rămână la „Bătrâna Doamnă” sub nicio formă, iar agentul său a început să lucreze intens la posibile mutări, ajungând într-un final la cea mai bună variantă. 

Deși a fost asociat și cu o posibilă mutare la Paris Saint-Germain, presa susținând că Al-Khelaifi visează să aibă un atac în care Messi și Ronaldo, cei doi coloși ai fotbalului, să fie uniți, președintele francezilor a dezmințit informația, susținând că portughezul nu s-a aflat pe lista de interes a echipei sale. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!