Fotbal extern

Scandal major între Neymar și tatăl său după ce fotbalistul lui PSG a fost acuzat de viol: „Îți pierzi tatăl!” 

Neymar și-a lansat propriul documetar pe Netflix, cu ocazia zilei sale de naștere. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Joi 27 Ianuarie 2022, 17:08
Data actualizarii: Joi 27 Ianuarie 2022, 17:12

Neymar (29 ani) va schimba prefixul pe 5 februarie, iar cu câteva zile înainte de a-și sărbători ziua de naștere, Netflix a lansat serialul-documentar cu viața brazilianului: „Neymar: The perfect chaos!”.

Seria documentează viața fotbalistului lui Paris Saint-Germain și parcursul său în carieră. În cadrul celor trei episoade se vorbește și despre momentul controversat, când în 2019 a fost acuzat de viol de o tânără din Brazilia. 

Dispută aprinsă între Neymar și tatăl său

Tânăra l-a acuzat pe fotbalistul brazilian că a violat-o în Paris, însă l-a denunțat abia după ce s-a întors în Brazilia. Fata susținea că Neymar era beat când a încercat să o violeze. Jucătorul a negat cu vehemență acuzațiile, printr-un clip video postat pe rețelele de socializare, iar familia l-a sprijinit. 

Ceea ce nu s-a văzut însă, și a ieșit la suprafață datorită documentarului, este că au existat reacții dure la adresa lui Neymar chiar din interiorul familiei. Neymar Senior, tatăl și agentul jucătorului a intrat într-o dispută cu fiul său după scandal, iar în cadrul seriei Netflix apare și acest moment. 

Neymar Sr.: Vreau ca tu să înțelegi. Nu trebuie să îți mai asumi astfel de riscuri, când ți se întâmplă ceva, ceea ce mă preocupă pe mine este că distrugem cel mai important lucru creat: structura imaginii tale. Trebuie să înțelegi că nu pot fi aici tot timpul. A fost o perioadă în care te însoțeam și îți plăcea. Acum urăști să mă ai aproape, dar trebuie să te protejez.

Neymar Jr.: Nu îmi place cum vorbești cu lumea uneori. Nu vorbesc de ce s-a întâmplat acum, spun în general, pentru modul agresiv în care vorbești uneori. Văd că faci asta cu toată lumea: cu prietenii mei, cu cei din securitate, cu angajații tăi...când eu greșesc, încerc să comunic într-un mod sănătos. 

Spui că întotdeauna greșesc și nu pot face nimic, pentru că sunt Neymar. Problema e că nu îți place să te contrazic. Nu îmi place să am conversațiile astea cu tine. Începem să ne certăm și de asta sfârșesc prin a-ți da dreptate în tot ceea ce faci. 

Neymar Sr.: Aroganța este dezgustătoare, știi ce înseamnă aroganță? Când nu asculți, când spui că eu am părerea mea și nu lași...îți cer să ai puțină umilință. Când văd că nu mai asculți pe nimeni, mă îngrijorez. În 10 ani îți închei cariera și ne încheiem obiectivele și mă voi odihni. Tu vei rămâne cu tot ce am realizat. 

Neymar Jr.: Tatăl meu m-a învățat absolut tot. Întotdeauna a avut grijă de mine 24 de ore pe zi, însă vine un moment în care nu mai vrei asta. Sfârșești prin a-ți pierde părintele. Din nefericire, nu pot să îl oblig să se schimbe complet. Întreaga mea carieră a fost așa, întotdeauna am fost vinovat de tot. 

Ulterior, cazul violului a fost închis, după ce tânăra nu a avut suficiente dovezi pentru a-și susține acuzațiile făcute. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies