Fotbal extern

Neymar, investiție de peste un milion de euro! Au contribuit și Paredes și Verratti

Neymar (29 ani) este deja recunoscut pentru faptul că încearcă să se țină în pas cu trendurile. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 24 Ianuarie 2022, 10:05
Data actualizarii: Marti 01 Februarie 2022, 17:28

Brazilianul nu și-a revenit încă după accidentarea suferită, iar în absența meciurilor, a căutat să-și ocupe timpul și cu alte activități. Cunoscut pentru pasiunea pe care o are pentru lucrurile extravagante, Neymar nu s-a uitat la bani atunci când și-a făcut ultimul moft. 

Investiție de peste un milion de euro pentru Neymar 

NFT-urile (n.r. non-fungible token) sunt la modă în ultimul timp, când au cunoscut un trend ascendent. Chiar anul trecut, NFT-urile au reușit să provoace mișcări de peste 30 de miliarde de euro în toată lumea, iar cifrele par să crească de la zi la zi. 

Mulți sportivi și-au achiziționat NTF-uri, iar unul dintre cele mai recente nume apărute este cel al lui Neymar. Fotbalistul lui Paris Saint-Germain a cumpărat două opere din colecția Bored Ape Yacht Club, de pe platforma OpenSea, anunță Mundo Deportivo.

Plata celor două NTF-uri s-a făcut cu intermediul criptomonedei Etherum (ETH), iar fotbalistul a plătit în jur de un milion de euro pe cele două ilustrații. Una dintre ele a costat 159,99 ETH (460 000 euro), în timp ce cea de-a doua a fost 189,69 ETH (550 000 euro).

Pentru a putea face operațiuni pe platforma OpenSea, e nevoie să ai un tichet virtual, pe care Neymar l-a numit, în cazul său, 'EneJay', scrierea inițialelor numelui său. Ceea ce a surprins și mai tare este faptul că Leandro Paredes și Marco Verratti, coechipierii săi de la Paris Saint-Germain, au fost incluși și ei în tranzacție. 

Neymar și-a postat fotografia pe rețelele de socializare, fiind și singurul, la acest moment, dintre cei trei, care a făcut asta. Brazilianul și-a pus la poza de profil unul dintre NFT-urile cumpărate. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies