Fotbal extern

S-a aflat motivul pentru care Neymar a plecat de la Barcelona la PSG. Lionel Messi a dezvăluit tot 

Neymar a elucidat motivul pentru care a plecat de la FC Barcelona, în vara lui 2017.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 26 Ianuarie 2022, 19:44
Data actualizarii: Miercuri 26 Ianuarie 2022, 19:51

La finalul sezonului 2016-2017, brazilianul a fost protagonistul uneia dintre cele mai spectaculoase mutări, PSG plătind aproape 240 de milioane de euro pentru clauza de reziliere. 

La momentul respectiv s-a speculat că Neymar și-ar fi dorit să iasă din umbra lui Lionel Messi și că acesta a fost motivul pentru care a ales să plece de pe Camp Nou. 

În documentarul lansat recent, The Perfect Chaos, brazilianul a oferit explicații detaliate despre decizia luată atunci, alături de declarații ale apropiaților fotbaliștilor.

"Fiul meu nu a plecat de la Barcelona din dorința mea. Se afla într-o zonă de confort di care și-a dorit să iasă. Și-a setat un obiectiv și mi-a spus că își asumă acest risc. Neymar nu a vrut niciodată să fie mai bun decât Messi, nu a vrut să iasă din umbra lui. De fapt, Neymar îl adoră pe Messi", a declarat Neymar da Silva, tatăl fotbalistului. 

Ce a declarat Luis Suarez despre plecarea lui Neymar

Transferul brazilianului la PSG a însemnat și destrămarea trio-ului "Neymar-Messi-Suarez". În cadrul documentarului, uruguayanul a mărturisit ce sfat i-a oferit prietenului său în acea perioadă.

"I-am spus ceea ce am gândit ca prieten, că nu îmi doresc să plece", a mărturisit Suarez.

Dezvăluirile lui Lionel Messi 

De-a lungul timpului, Messi și Neymar au avut o relație de prietenie care s-a păstrat oriunde ar fi jucat cei doi. 

"Nu știu exact care a fost motivul real pentru care a făcut această schimbare și nu ne-a spus niciodată", a explicat și Messi. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies