Fotbal extern

Când revine Neymar la antrenamentele PSG-ului, după accidentarea-horror suferită în noiembrie

Fotbalistul Neymar, care a suferit o accidentare la gleznă pe 28 noiembrie, a fost autorizat de Paris Saint-Germain să-şi continue recuperarea în Brazilia până pe 9 ianuarie, însoţit de membri ai staff-ului clubului francez, informează luni RMC Sport.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 03 Ianuarie 2022, 21:43
Data actualizarii: Luni 03 Ianuarie 2022, 21:52

Neymar s-a întors în Brazilia pentru a petrece sărbătorile şi tratează în continuare accidentarea sa la glezna stângă, suferită în meciul de campionat cu Saint-Etienne.

Atacantul, care mai are nevoie de încălţăminte ortopedică la piciorul stâng, a fost autorizat să rămână în ţara sa "până pe 9 ianuarie alături de membri ai staff-ului medical şi de performanţă al lui Paris Saint-Germain" pentru a continua tratamentul, a indicat clubul într-un comunicat.

  • Accidentarea lui Neymar

Neymar ar urma să reia antrenamentul "peste circa trei săptămâni", notează Argerpres.

Atacantul va urmări deci de la distanţă meciul echipei sale cu Vannes, din şaisprezecimile de finală ale Cupei Franţei, şi derby-ul cu Lyon de pe 9 ianuarie. Brazilianul este în continuare angajat într-o cursă contracronometru pentru a fi apt de joc împotriva lui Real Madrid, pe 15 februarie, în turul optimilor de finală ale Ligii Campionilor. 

Modifică setările cookies