Real Madrid Champions League juventus super liga UEFA Fotbal extern

Real Madrid si Juventus, interzise in Champions League in sezonul urmator?! Sactiunea dura pe care ar putea sa o primeasca

UEFA ar putea sa le sanctioneze dur pe doua dintre cluburile fondatoare ale Super Ligii! 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Joi 22 Aprilie 2021, 18:37
Data actualizarii: Joi 22 Aprilie 2021, 18:39

Desi din punct de vedere legal nu pare ca exista o posibilitate ca cele doua cluburi sa fie excluse din Champions League, ar exista o optiune prin care sa nu poata participa in sezonul urmator, anunta cotidianul spaniol AS

La nivel regulamentar, acest lucru ar fi posibil si este si cea mai agresiva masura care s-ar afla pe masa membrilor din Comitetul Executiv al UEFA. Conform Gazzettei dello Sport, exista diferente de opinii intre membrii Comitetului. 

Unii dintre ei cer pedeapsa maxima si vor ca echipele sa fie lasate in afara Champions League pentru un an, iar altii vor sa incerce sa calmeze spiritele si sa caute o alta solutie drept 'pedeapsa'.

Conform sursei citate, in cadrul unei sedinte de vineri vor fi luate in calcul ambele variante si se va lua o decizie. 

UEFA s-a aratat intelegatoare cu echipele care au decis sa renunte la Super Liga, chiar presedintele Ceferin a avut cuvinte frumoase la adresa cluburilor engleze si italiene care s-au razgandit. Tototdata, Barcelona a fost si ea exclusa, Ceferin spunand ca Laporta a fost numit de doar doua luni si nu ar fi putut orchestra asa ceva. 

Modifică setările cookies