Florentino Perez Champions League Superliga Superliga europeana SUPERLIGA EUROPEI Liga Campionilor

Ce a putut sa spuna Florentino Perez cand a aflat ca Real risca sa fie data afara din Champions League: "Va spun asta 100%"

Presedintele lui Real s-a adresat si problemei legata de eventuala excludere a cluburilor fondatoare ale Superligii din Champions League.

Alecu Mihai
Data publicarii: Marti 20 Aprilie 2021, 08:52
Data actualizarii: Marti 20 Aprilie 2021, 15:50

Probabil unul dintre cei mai influenti oameni din fotbalul mondial, Florentino Perez a decis impreuna cu alti conducatori importanti ale marilor cluburi europene sa formeze o noua competitie, mai exact Superliga, unde spaniolul urmeaza sa fie presedinte.

Intr-o interventie publica in Spania, la El Chiringuito, acesta vorbeste despre eventuala excludere din semifinalele Champions League a lui Real Madrid, Chelsea si Manchester City, si spune ca e suta la suta sigur ca asta nu se va intampla.

  • https://www.espn.com/soccer/real-madrid/story/4364933/real-madrids-perez-says-uefa-wont-kick-super-league-teams-out-of-champions-league

"Champions League este atractiv de la sferturile de finala, doar atat. Jucam impotriva unor echipe mici care nu sunt atragatoare. Tinerii prefera sa se distreze cu alte lucruri, atunci. Dar daca facem asta tot sezonul, 5 meciuri marti, 5 meciuri miercuri, asta ar fi cu adevarat de neoprit. Asta ar aduce bani la echipele care joaca aici.

Ar fi cel mai tare spectacol din lume, nimic care sa se apropie. Care este cererea lumii? Avem fani in Singapore, in China, pe tot globul, vezi asta pe social media. Lucrurile astea aduc bani. Nu vor da pe nimeni afara din Champions League, asta va zic suta la suta. Sau din pe Real Madrid din La Liga", a spus Florentino Perez la El Chiringuito, citat de ESPN.

Modifică setările cookies