Razvan Lucescu, felicitat si de premierul Greciei! Declaratia CIUDATA data de Alexis Tsipras dupa ce PAOK a castigat titlul

Autor: Sport.ro
Luni 22 Aprilie 2019, 08:39

	Razvan Lucescu, felicitat si de premierul Greciei! Declaratia CIUDATA data de Alexis Tsipras dupa ce PAOK a castigat titlul

Razvan Lucescu e idol in Grecia.

A adus titlul la Salonic dupa o asteptare de 34 de ani. Este si primul campionat castigat de roman in cariera. Performanta incredibila reusita de PAOK a fost aplaudata si de Alexis Tsipras, premierul Greciei.

Intr-o postare pe contul sau de Twitter, premierul grec l-a felicitat pe Razvan Lucescu, insa a facut si o trimitere catre sezonul trecut. Afirmatia lui Tsipras a fost interpretata de jurnalistii greci ca fiind o trimitere directa catre stagiunea trecuta cand PAOK a ratat titlul dupa o serie de decizii luate la "masa verde".

"Felicitari echipei PAOK pentru castigarea campionatului. Dupa 34 de ani, au fost corecti si au catigat prin valoarea lor", a fost mesajul premierului grec.


 

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Roland Garros 2019 - Program, Rezultate, Sportivi Romani | Informatii complete

Alertă de vreme severă. Ploi torenţiale, descărcări electrice, vijelii şi grindină în mai multe regiuni
BRAT