LARISSA 1-1 PAOK!!! PAOK amana petrecerea pentru etapa viitoare! Olympiakos a batut cu 4-0!

Comentam impreuna pe www.sport.ro, Facebook/Sport.ro si in aplicatia de mobil Sport.ro!

Larissa 1-1 PAOK

min 90+4: PAOK mai asteapta o etapa pentru petrecerea de titlu. A facut 1-1 cu Larissa. Rivala Olympiakos a castigat cu 4-0 in fata lui Xanthi si mentine suspansul cel putin inca 90 de minute!

min 64: GOOOL LARISSA! Jakimovski readuce egalitatea!!!

min 55: GOOOL PAOK!!! PELKAS inscrie pentru echipa lui Lucescu!!!

 

*** La pauza, Larissa - PAOK e 0-0. Olympiakos are 3-0 cu Xanthi.

 

*** Rivala lui PAOK la titlu, Olympiakos, are 2-0 cu Xanthi din minutul 16!


Echipa de start a lui PAOK:


_________________________________________________________________________________________
PAOK Salonic poate castiga astazi al 3-lea titlu din istoria clubului! Echipa lui Razvan Lucescu are 10 puncte in clasament peste Olympiakos, cea care are 10 puncte mai putin (inca nu a primit victoria la masa verde de la derby-ul cu Panathinakos). In cazul unui succes astazi sau a unei infrangeri a lui Olympiakos, PAOK va fi campioana!

PAOK joaca in deplasare la Larisa, in timp ce Olympiakos are meci pe propriul teren cu Skoda Xanthi. PAOK este nevinsa in acest sezon, avand 24 de victorii in 27 de etape. Daca nu incepea campionatul cu o depunctare de 2 puncte, PAOK era deja campioana! Echipa lui Razvan Lucescu are doar 13 goluri primite in 27 de etape!

Toate partidele etapei vor incepe de la ora 19.00.

 

Mircea Lucescu: "Razvan va antrena la PAOK in continuare"

Razvan Lucescu are sansa de a intra in galeria legendelor lui PAOK Salonic. Formatia din nordul Greciei ar putea fi prima din afara capitalei care cucereste titlul dupa mai bine de trei decenii.

Despre Razvan Lucescu s-a scris in presa din Turcia ca ar putea ajunge la Besiktas la vara, dupa ce va cuceri titlul cu PAOK. Mircea Lucescu pune, insa, capat acestor speculatii!

Il Luce a vorbit intr-un interviu preluat de mai multe publicatii din Grecia si Turcia. Nova Sports noteaza ca Lucescu Senior a afirmat ca Razva va continua la PAOK.

"Razvan nu vine cu mine! El isi va continua parcursul de succes cu PAOK! Scrie istorie acolo! Restul sunt doar zvonuri", a spus Mircea Lucescu, citat de publicatia elena Nova Sports.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ce aduce EURO 2020 în economia României. Estimările sumelor cheltuite de cei 25.000 de suporteri
BRAT
Modifică setările cookies