Ramane Romania fara organizarea EURO?! Problemele de pe Arena Nationala, pericol in organziarea meciurilor 

Ramane Romania fara organizarea EURO?! Problemele de pe Arena Nationala, pericol in organziarea meciurilor 

Cubul de pe Arena Nationala a obligat-o pe FCSB sa se mute la Giurgiu pentru meciul cu Craiova.

Problemele de pe Arena Nationala ar putea sa o coste pe Romania organizarea Campionatului European care se va desfasura in aceasta vara. 

Cazul cubului care nu a mai putut fi ridicat nu ar fi singura problema de pe cel mai mare stadion al tarii, anunta Gazeta Sporturilor. Cubul a facut probleme chiar inainte de FCSB - Craiova, iar unul dintre principalele motive este faptul ca intelegerea cu firma de mentenanta a expirat in urma cu trei ani, iar nimeni nu s-a ocupat sa rezolve situatia. 

Conform sursei citate, de fiecare data cand au existat probleme, reprezentantii firmei din Germania au intervenit pentru a repara cubul, in afara contractului, insa au refuzat sa o mai faca pana nu se gasea din nou un consens contractual. 

Primaria nu a luat masuri in acest sens, iar defectiunile au fost 'acoperite' de fiecare data pana cand stadionul nu a mai putut fi inchiriat spre folosire. 

Cubul nu ar fi singura problema de pe Arena Nationala, anunta Gazeta. Stadionul ar mai avea si alte defectiuni, care au fost ignorate de-a lungul timpului si care trebuie reparate obligatoriu inaintea meciurilor de la Euro, pentru a fi asigurata o buna desfasurare a acestora. 

Managerul de proiect pentru EURO din cadrul FRF, Florin Sari, s-ar fi adresat reprezentantilor primariei pentru a le ridica un semnal de alarma in acest sens. 

Romania va gazdui patru meciuri la Campionatul European, trei dintre ele din Grupa C si unul di optimile de finala ale turneului. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Noi criterii de carantinare a localităților. Carantina încetează când rata scade sub 3 la mie
BRAT
Modifică setările cookies