Mino Raiola Barcelona Joan Laporta juventus Matthijs de Ligt Fotbal extern

Raiola, pregătit de 'dublă trădare' pentru a-și duce jucătorul la Barcelona?! Ar avea un acord cu Laporta 

Mino Raiola este unul dintre agenții importanți din Europa, având sub semnătură nume importante. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Luni 27 Decembrie 2021, 10:00
Data actualizarii: Luni 27 Decembrie 2021, 10:02

Erling Haaland, Paul Pogba și Matthijs de Ligt sunt doar câțiva dintre jucătorii care colaborează cu Mino Raiola, iar coincidența face că cei trei sunt asociați cu posibile transferuri în vară. Haaland este cel mai dorit jucător de pe piață, în timp ce Pogba rămâne liber de contract. 

Barcelona are ca principal obiectiv transferul atacantului norvegian, care însă nu se va face la un preț mic, iar problemele financiare ale clubului ar putea fi un impediment în acest sens. Cu toate astea, Joan Laporta s-a întâlnit deja cu Mino Raiola, iar cei doi au discutat și alte posibile transferuri. 

Barcelona încearcă să întărească apărarea!

Relația dintre agentul de jucători și președintele Barcelonei este cunoscută ca fiind foarte bună, astfel că în vară ar putea avea loc mai multe mutări, în ciuda faptului că impresarul este renumit pentru comisioanele uriașe pe care le percepe. El Nacional anunță că Laporta vrea să îl transfere pe Matthijs de Ligt, de la Juventus, devenind una dintre priorități.

Barcelona are mari probleme în apărare, acolo unde erorile sunt la ordinea zilei. Singurul fundaș central care are un randament bun este Ronald Araujo, pe care catalanii îl pot pierde, dacă nu semnează un nou contract, ținând cont că actuala înțelegere expiră în 2023. 

Umtiti, Oscar Mingueza și Clement Lenglet nu fac față cerințelor lui Xavi din apărare, prestațiile lor fiind departe de cele dorite, iar Eric Garcia nu a reușit să convingă până acum. De cealaltă parte, veteranul Pique are deja 34 de ani, iar pentru finalul sezonului s-ar putea pune problema și de o posibilă retragere a sa. 

Laporta și Raiola, acord pentru un transfer

Președintele Barcei a început deja să studieze posibilele transferuri, pentru a vedea ce sumă trebuie să pună la bătaie, iar prima mutare este în compartimentul ofensiv, acolo unde catalanii au mari probleme. Ferran Torres este primul transfer, care se va realiza în cursul acestei săptămâni, iar pentru vară, Laporta are deja un obiectiv pentru apărare. 

Fotbalistul lui Juventus este marele favorit, după ce în trecut a mai fost odată aproape de a semna cu gruparea de pe Camp Nou, însă i-a refuzat pe catalani în ultimul moment și a ales Italia. La trei ani distanță, De Ligt, care nu a reușit să se adapteze la Juventus, ar fi gata de o nouă provocare, chiar în orașul său preferat. 

Juventus a plătit 86 de milioane pe el și nu ar fi dispusă să accepte o sumă mai mică. Laporta va trebui să facă un efort financiar în acest sens, dar are un aliat imporant, pe Mino Raiola. Sursa citată informează că agentul va face tot posibilul pentru ca neerlandezul să plece din Italia. 

Cei doi ar avea deja o înțelegere în acest sens, iar asta ar putea duce la o 'dublă trădare', atât pentru Juventus, cât și pentru Real Madrid, care și-a exprimat și ea interesul pentru fundașul central. Raiola o preferă pe Barcelona pentru că este conștient că De Ligt ar avea un rol mai important în echipa lui Xavi, iar relația cu Laporta este mult mai bună decât cea pe care o are cu Florentino Perez.  

Articol recomandat de stirileprotv.ro
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!