Suma colosală pe care Dortmund e dispusă să o plătească pentru a-l opri pe Haaland din drumul spre Real Madrid

haaland Borussia Dortmund Erling Haaland Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 13 Noiembrie 2021, 11:12
Data actualizarii: Sambata 13 Noiembrie 2021, 11:23

Dortmund trage ultimul cartuș în încercarea de a-l convinge pe Haaland să nu accepte o eventuală ofertă venită de la Real Madrid.

Oficialii lui Dortmund, dispuși să-i plătească aproape 20 de milioane lui Haaland pentru ca acesta să rămână la echipa din Germania.

Haaland este unul dintre jucătorii care trezește mare interes în Europa. Fotbalistul se află în vizorul mai multor echipe de top de pe continent, printre care și Real Madrid. Potrivit informațiilor scurse în presă, fotbalistul ar fi dispus să plece din campionatul Germaniei în vara viitoare. Dortmund nu vrea, însă, să-l piardă, așa că i-a făcut o ofertă de milioane pentru a rămâne.

Dortmund este dispusă să-și împovăreze bugetul, potrivit Mundo Deportivo, pentru a nu-l pierde pe Haaland vara viitoare. Oficialii clubului îi pun pe masă lui Haaland o ofertă de 16 milioane de euro, care poate ajunge până la 18 milioane tot cu bonusuri, pentru ca acesta să nu părăsească echipa.

Halaand (21 de ani) mai are contract cu Dortmund până în 2024 și are o clauză de reziliere de 75 de milioane de euro, care va fi activă începând cu vara viitoare. Dortmund va face tot posibilul pentru a împiedica despărțirea de fotbalistul norvegian, mai scrie sursa citată mai sus.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!