Erling Haaland Borussia Dortmund Anglia

„Haaland va merge în Premier League!” Dezvăluirea despre viitorul starului norvegian 

Erlinh Haaland este „promis” unui club din Premier League. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 16 Noiembrie 2021, 20:23
Data actualizarii: Marti 16 Noiembrie 2021, 20:26

Erling Haaland (21 ani) este unul dintre cei mai râniți jucători din Europa. Chiar dacă est accidentat, clauza stipulată de Mina Raiola din contractul cu Borussia Dortmund, cum că în 2022 poate semna cu orice club care le achită germanilor 75 de miliaone de euro, îl face obiectivul mai multor super-puteri. 

Însă, realizatorii de la „El Chiringuito“, care sunt în relații strânse cu Florentino Perez, au dezvăluit că Real Madrid s-a orientat către Kylian Mbappe (22 ani), deoarece destinația lui Haaland este deja stabilită. 

Haaland va merge în Premier League! El este deja 'promis' unui club uriaș. Real Madrid știe acum că Haaland va juca în Anglia sezonul viitor”, a dezvăluit Josep Pedrero.

În vara acestui an, Chelsea și-a manifestat interesul de a-l achiziționa pe superstarul norvegian, doar că Dortmund nu a vrut să renunțe la cel mai bun jucător al său.

Cealaltă alternativă pentru Haaland, care îi poate satisface pretențiile financiare, este Manchester City, în atacul lui Guardiola fiind un loc liber după plecarea lui Aguero la FC Barcelona. Iar Etihad poate fi o algere sentimentală pentru superstar, tatăl său jucând între 2000 și 2003 pentru Manchester City. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!