Erling Haaland dusan vlahovic Italia

"La vârsta lui valorează mai mult de 100 de milioane de euro". Starul care l-a depășit pe Haaland și e vânat de granzi

Vlahovic a început să fie comparat cu faimosul Batistuta, după evoluțiile spectaculoase pe care le-a avut în ultima perioadă.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 24 Noiembrie 2021, 16:31
Data actualizarii: Miercuri 24 Noiembrie 2021, 17:01

La 21 de ani, Dusan Vlahovic este considerat unul dintre cei mai promițători fotbaliști la nivel internațional, iar în acest sezon este întrecut doar de Lewandowski la numărul de goluri reușite.

Sârbul a fost letal în meciul cu AC Milan, marcând de două ori și conduce în topul golgeterilor din Serie A.

La Fiorentina, Vlahovic este deja un idol, iar Gazzetta dello Sport a scris despre el că: "Are un fizic exploziv, șut extraordinar.. Aduce aminte de Batistuta".

"Un lucru este cert apropo de această comparație. Știe unde este 'golul' fără să se uite. Este ceva înăscut. Pot marca cu ochii închiși. Vlahovic, în meciul cu Milan, a înscris un gol marca 'Bati'",  a declarat și Francesco Baiano, coleg cu Bautista.

27 de goluri marcate în 2021
 

În acest an, sârbul a înscris 27 de goluri, fiind întrecut doar de Robert Lewandowski, cu 38 de reușite. Vlahovic se uită de sus la Haaland (26), Benzema (25) și Messi (24). "La această vârstă aș zice că valorează mai mult de 100 de milioane de euro. Ar putea juca la orice echipă. La Bayern ar fi marcat cu ușurință deja 30 de goluri.", au declarat Emanuele Giaccherini și Christian Vieri. 

Vânat de granzii din Europa
 

Contractul lui Dusan Vlahovic cu Fiorentina expiră în 2023, iar sârbul nu s-a grăbit să-l reînnoiască. De altfel, cluburi precum Arsenal, Manchester City, Juventus, AC Milan și Newcastle sunt pe urmele lui, iar la finalul sezonului actual este posibil că fotbalistul să-și continue cariera la un nume mare la nivel internațional. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!