Erling Haaland Borussia Dortmund Chelsea Fotbal extern „Sper că sunt doar zvonuri!” Reacția genială a lui Haaland când a auzit suma la care a fost evaluat pentru transfer

„Sper că sunt doar zvonuri!” Reacția genială a lui Haaland când a auzit suma la care a fost evaluat pentru transfer

Erling Haaland (21 ani) este unul dintre cei mai căutați jucători de pe piața transferurilor. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Marti 27 Iulie 2021, 16:35
Data actualizarii: Marti 27 Iulie 2021, 17:11

Starul lui Dortmund a fost asociat cu posibile transferuri la cele mai mari cluburi din Europa în această vară. De la Real Madrid și Barcelona, până la Chelsea și Manchester United, toate și-au exprimat interesul pentru a-l transfera pe unul dintre cei mai promițători atacanți din fotbalul mondial. 

Chelsea este ultimul nume apărut pe listă, iar câștigătoarea Champions League ar fi dispusă să ofere 175 de milioane de euro în schimbul său, după cum au anunțat publicațiile internaționale. 

  • „Sper că sunt doar zvonuri!” Reacția genială a lui Haaland când a auzit suma la care a fost evaluat pentru transfer

Revenit la antrenamentele lui Dortmund după vacanța de vară, Haaland a oferit o reacție total neașteptată la zvonurile apărute, dezvăluind că nu a luat legătura cu agentul său, Mino Raiola, de mai bine de o lună. 

„Ieri am vorbit prima dată cu agentul meu după mai bine de o lună. Ăsta este răspunsul meu. Sper că sunt doar zvonuri, pentru că 175 de milioane de euro e o sumă prea mare pentru un singur jucător”, a spus Haaland conform Goal

Haaland, „mașina de goluri” a lui Dortmund 
 

Transferat în ianuarie 2020 de Borussia Dortmund de la RB Salzburg, după sezonul excepțional făcut în tricoul clubului austriac, Haaland nu a întârziat să confirme în tricoul nemților. 

57 de goluri în 59 de meciuri jucate pentru Dortmund are Erling Haaland. Tânărul atacant a reușit să ofere și 15 pase de gol. 

Dortmund a plătit doar 20 de milioane de euro în schimbul fotbalistului care în prezent este cotat la 130 de milioane de euro conform Transfermarkt. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!