Diego Armando Maradona Argentina Stefano Ceci Fotbal extern

"Nu mai voia sa traiasca!" Dezvaluiri CUTREMURATOARE ale unuia dintre cei mai buni prieteni ai lui Maradona: "Nu i-a mai pasat de nimic!"

Zeul fotbalului, Diego Maradona, s-a stins din viata la 60 de ani dupa ce a suferit un stop cardiorespirator. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 27 Noiembrie 2020, 23:50
Data actualizarii: Vineri 27 Noiembrie 2020, 23:50

Vestea a venit ca o lovitura in lumea fotbalului, dar si pentru apropiatii acestuia. Cu toate astea, unul dintre cei mai buni prieteni ai sai, Stefano Ceci, cel care a si scris o carte despre el: 'Maradona. Visul unui copil', a dezvaluit ca 'El Pibe d'Oro' nu se simtea deloc bine din punct de vedere psihic. 

Intr-un interviu pentru un post de radio din Napoli, Ceci a explicat care era starea argentinianului in ultima perioada. 

"Toti se invinovatesc si vorbesc despre ce ar fi trebuit sa faca pentru a nu se ajunge aici, insa asta e valabil pentru toata viata lui. Diego a fost intotdeauna singur, oamenii nu se gandeau la el, vorbeau despre el. 

Era un tip dificil, fiindca era fragil mental, chinuit mereu de sentimente de nesiguranta. Avea un suflet mare. Avem 20 de ani de amintiri frumoase impreuna. 

In ultima vreme nu i-a mai pasat de nimic. S-a lasat sa decada, fizic si mental. Cred ca obosise, practic a asteptat sa moara, nu mai voia sa traiasca. A fost si haosul pe care familia lui l-a provocat, nu a avut liniste niciodata. Chiar si dupa moartea lui, ei isi smulg parul unul altuia. 

Acum este impreuna cu cei pe care i-a iubit cel mai mult, parintii sai", a spus Ceci. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies