Neymar s-a accidentat inainte de Copa America! Vesti proaste pentru nationala Braziliei si PSG! Care este situatia jucatorului!

Neymar s-a accidentat inainte de Copa America! Vesti proaste pentru nationala Braziliei si PSG! Care este situatia jucatorului!

Neymar s-a accidentat la antrenamentul Braziliei.

Nationala Braziliei se pregateste de debutul in Copa America, insa selectionerul Adenor Leonardo Bacchi a primit o veste proasta dupa antrenamentul de ieri.

 

Neymar a iesit accidentat

 

Fotbalistul de 27 de ani a parasit antrenamentul Braziliei, acuzand dureri la genunchiul piciorului stang. Neymar a revenit dupa o accidentare care l-a facut sa piarda partea a doua a sezonului. Fotbalistul a jucat numai in 4 partide pentru PSG de la recuperare.

Neymar a suferit o entorsa si o fisura de metatarsian in februarie, accidentare care i-a pus in pericol participarea la Cupa Mondiala din 2018.

 

Neymar poate rata Copa America

 

Copa America debuteaza pe 14 iunie, iar Brazilia este tara gazda a turneului. Nationala Braziliei o va intalni pe Bolivia in meciul de deschidere. Din grupa mai fac parte Venezuela si Peru.

In urma accidentarii suferite la antrenament, Neymar ar putea rata startul competitiei. Inainte de accidentare, medicul Braziliei anuntase ca Neymar va fi recuperat complet dupa amicalele cu Qatar si Honduras de la inceputul lunii iunie.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Strategia de vaccinare împotriva SARS-CoV-2 în România va fi prezentată vineri
BRAT

Modifică setările cookies