Neymar s-a accidentat inainte de Copa America! Vesti proaste pentru nationala Braziliei si PSG! Care este situatia jucatorului!

Neymar s-a accidentat inainte de Copa America! Vesti proaste pentru nationala Braziliei si PSG! Care este situatia jucatorului!

Neymar s-a accidentat la antrenamentul Braziliei.

Nationala Braziliei se pregateste de debutul in Copa America, insa selectionerul Adenor Leonardo Bacchi a primit o veste proasta dupa antrenamentul de ieri.

 

Neymar a iesit accidentat

 

Fotbalistul de 27 de ani a parasit antrenamentul Braziliei, acuzand dureri la genunchiul piciorului stang. Neymar a revenit dupa o accidentare care l-a facut sa piarda partea a doua a sezonului. Fotbalistul a jucat numai in 4 partide pentru PSG de la recuperare.

Neymar a suferit o entorsa si o fisura de metatarsian in februarie, accidentare care i-a pus in pericol participarea la Cupa Mondiala din 2018.

 

Neymar poate rata Copa America

 

Copa America debuteaza pe 14 iunie, iar Brazilia este tara gazda a turneului. Nationala Braziliei o va intalni pe Bolivia in meciul de deschidere. Din grupa mai fac parte Venezuela si Peru.

In urma accidentarii suferite la antrenament, Neymar ar putea rata startul competitiei. Inainte de accidentare, medicul Braziliei anuntase ca Neymar va fi recuperat complet dupa amicalele cu Qatar si Honduras de la inceputul lunii iunie.VIDEO PROTVPLUS.RO

Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
O viață dedicată copiilor nevoiași

V. Nicolae: "M-am apucat de voluntariat când aveam 20 de ani. Am cumpărat, din banii mei, o casă unde să le pot preda copiilor."


10:55
Nadine, despre dramele trăite din cauza viciilor

Nadine: "La 15 ani, am început să fumez și să beau alcool."


14:19
Dr. Mihail, despre importanța somnului

Dr. Mihail: "Dacă ne uităm pe telefon înainte de a ne culca, vom deruta creierul. Nu e bine să bei alcool seara. După un pahar de vin, somnul tău calitativ va fi mai prost."


15:50
Vorbește Lumea - 24 Ianuarie Promo

00:39
Gabriel Dorobanțu, o viață pe scenă

Gabriel Dorobanțu:"Locuiesc cu mama, că doar nu puteam să o las pe drum."


21:33
Româncă din China, despre epidemia de coronavirus: “E panică. Am un rucsac plin de măşti”
BRAT