Nationala care a invins dramatic Romania la U19 tocmai a devenit campioana mondiala la U20! Ucraina a cucerit titlul mondial

Nationala care a invins dramatic Romania la U19 tocmai a devenit campioana mondiala la U20! Ucraina a cucerit titlul mondial

Ucraina a castigat titlul mondial la U20.

Ucraina a castigat titlul mondial la U20, dupa ce a invins Coreea de Sud cu scorul de 3-1 in finala disputata sambata in orasul polonez Lodz.

Coreea de Sud a deschis rapid scorul, in minutul 5, prin Kang-In Lee, din penalty. Ucraina a revenit prin golurile lui Vladislav Supriaga (34, 52) si Ghiorghi Titaisvili (89).

Calificarea in finala a fost o premiera pentru cele doua tari. In semifinale, Ucraina s-a impus cu 1-0 in fata Italiei, iar Coreea de Sud a trecut cu acelasi scor de Ecuador.

Vineri, in meciul pentru locul 3, la Gdynia, Ecuadorul a trecut cu 1-0 de Italia, dupa prelungiri, prin golul lui Richard Mina din minutul 104.

Romania, invinsa dramatic de Ucraina


In 2018, pe cand nationala proaspat campioana mondiala a Ucrainei se incadra la categoria U19, Romania a cedat dramatic in fata acesteia la Ploiesti. Romania a condus cu 1-0, dar a pierdut cu 1-2 in ultimele minute de joc. Morutan a marcat golul Romaniei in minutul 74, dar a fost eliminat pentru ca si-a dat tricoul jos! Romania si-a vazut atunci spulberat visul de a participa la EURO U19.

Alashkert - FCSB, in turul 2 al UEFA Europa League, se vede joia viitoare, de la 20:00, IN DIRECT la ProTV

Legenda dinamovista, Ioan Andone, vine la Ora Exacta in Sport dupa cutremurul cu Craiova! Luni de la 10.45 la Pro XVIDEO PROTVPLUS.RO

Sănătatea românilor depinde de un sistem care e la un pas de colaps. Dezastrul de la CNAS
BRAT