Nationala care a invins dramatic Romania la U19 tocmai a devenit campioana mondiala la U20! Ucraina a cucerit titlul mondial

Nationala care a invins dramatic Romania la U19 tocmai a devenit campioana mondiala la U20! Ucraina a cucerit titlul mondial

Ucraina a castigat titlul mondial la U20.

Ucraina a castigat titlul mondial la U20, dupa ce a invins Coreea de Sud cu scorul de 3-1 in finala disputata sambata in orasul polonez Lodz.

Coreea de Sud a deschis rapid scorul, in minutul 5, prin Kang-In Lee, din penalty. Ucraina a revenit prin golurile lui Vladislav Supriaga (34, 52) si Ghiorghi Titaisvili (89).

Calificarea in finala a fost o premiera pentru cele doua tari. In semifinale, Ucraina s-a impus cu 1-0 in fata Italiei, iar Coreea de Sud a trecut cu acelasi scor de Ecuador.

Vineri, in meciul pentru locul 3, la Gdynia, Ecuadorul a trecut cu 1-0 de Italia, dupa prelungiri, prin golul lui Richard Mina din minutul 104.

Romania, invinsa dramatic de Ucraina


In 2018, pe cand nationala proaspat campioana mondiala a Ucrainei se incadra la categoria U19, Romania a cedat dramatic in fata acesteia la Ploiesti. Romania a condus cu 1-0, dar a pierdut cu 1-2 in ultimele minute de joc. Morutan a marcat golul Romaniei in minutul 74, dar a fost eliminat pentru ca si-a dat tricoul jos! Romania si-a vazut atunci spulberat visul de a participa la EURO U19.VIDEO PROTVPLUS.RO

Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
O viață dedicată copiilor nevoiași

V. Nicolae: "M-am apucat de voluntariat când aveam 20 de ani. Am cumpărat, din banii mei, o casă unde să le pot preda copiilor."


10:55
Nadine, despre dramele trăite din cauza viciilor

Nadine: "La 15 ani, am început să fumez și să beau alcool."


14:19
Dr. Mihail, despre importanța somnului

Dr. Mihail: "Dacă ne uităm pe telefon înainte de a ne culca, vom deruta creierul. Nu e bine să bei alcool seara. După un pahar de vin, somnul tău calitativ va fi mai prost."


15:50
Vorbește Lumea - 24 Ianuarie Promo

00:39
Gabriel Dorobanțu, o viață pe scenă

Gabriel Dorobanțu:"Locuiesc cu mama, că doar nu puteam să o las pe drum."


21:33
Româncă din China, despre epidemia de coronavirus: “E panică. Am un rucsac plin de măşti”
BRAT