Hagi i-a facut oferta "magicianului" de la FCSB! Lovitura incercata de "Rege" in aceasta vara, in care va juca din nou in preliminariile europene

Hagi i-a facut oferta "magicianului" de la FCSB! Lovitura incercata de "Rege" in aceasta vara, in care va juca din nou in preliminariile europene

Gica Hagi e tentat sa ia la Viitorul un fotbalist de 38 de ani.

Gica Hagi l-a ofertat pe Filipe Teixeira, fotbalist portughez in varsta de 38 de ani, care si-a incheiat contractul cu FCSB. Teixeira e chemat sa mai joace un sezon la Viitorul si sa-i ajute pe tinerii echipei sa evolueze, noteaza cotidianul Gazeta Sporturilor.

Potrivit sursei citate, oficialii Viitorului au luat legatura cu Teixeira. Ei considera ca portughezul inca mai poate face diferenta in meciuri, in ciuda varstei inaintate.

Ulterior retragerii, Teixeira ar putea ramane in stafful echipei.

Cel mai varstnic fotbalist al Viitorului in acest moment este Eric, care are 33 de ani. Mladen este al doilea in clasamentul pe varste, el avand 27 de ani.

Teixeira: "Inca nu m-am hotarat ce voi face"


Filipe Teixeira, care a mai jucat in Romania la Brasov, Rapid si Astra, a confirmat despartirea de FCSB. El a spus ca nu a luat inca o decizie in privinta viitorului sau.

"Nu stiu ce voi face mai departe, dar ceea ce pot sa spun este ca imi doresc in continuare sa joc fotbal. Mai pot!", a spus el.

Hagi l-a readus pe Iancu


Viitorul a facut doua transferuri pana acum, ambele de la Dunarea Calarasi. Hagi i-a luat pe Gabi Iancu, fotbalist care i-a adus titlul in urma cu trei ani, si pe Hamidou Keita.VIDEO PROTVPLUS.RO

Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
O viață dedicată copiilor nevoiași

V. Nicolae: "M-am apucat de voluntariat când aveam 20 de ani. Am cumpărat, din banii mei, o casă unde să le pot preda copiilor."


10:55
Nadine, despre dramele trăite din cauza viciilor

Nadine: "La 15 ani, am început să fumez și să beau alcool."


14:19
Dr. Mihail, despre importanța somnului

Dr. Mihail: "Dacă ne uităm pe telefon înainte de a ne culca, vom deruta creierul. Nu e bine să bei alcool seara. După un pahar de vin, somnul tău calitativ va fi mai prost."


15:50
Vorbește Lumea - 24 Ianuarie Promo

00:39
Gabriel Dorobanțu, o viață pe scenă

Gabriel Dorobanțu:"Locuiesc cu mama, că doar nu puteam să o las pe drum."


21:33
Româncă din China, despre epidemia de coronavirus: “E panică. Am un rucsac plin de măşti”
BRAT