Mircea Rednic, aproape de revenirea in Belgia! Negociaza cu o formatia pe care mai pregatit-o in 2017

Mircea Rednic antrenor Belgia mouscron rednic Fotbal extern Mircea Rednic, aproape de revenirea in Belgia! Negociaza cu o formatia pe care mai pregatit-o in 2017
Alecu Mihai
Data publicarii: Luni 07 Iunie 2021, 13:07
Data actualizarii: Luni 07 Iunie 2021, 13:10

Tehnicianul roman este fara angajament dupa despartirea de Viitorul.

Din pacate pentru fostul antrenor de la Dinamo, rezultatele din ultima perioada nu au fost convingatoare, iar ca urmare ofertele au fost mai rare fata de anii in care era unul dintre cei mai cautati tehnicieni romani. Acum, insa, se pare ca Mircea Rednic se pregateste de revenirea in Belgia, la Mouscron, anunta news.ro.

A mai antrenat acolo in 2017, indeplinindu-si obiectivul de a salva echipa de la retrogradare, chiar in ultimul moment. Totusi, a parasit formatia dupa neintelegeri cu sefii formatiei, care l-au acuzat de dezinteres fata de munca pe care o depune.

Mircea Rednic a mai antrenat in Belgia la Standard Liege, intre 2012 si 2013, respectiv la Gent, intre 2013 si 2014, iar in Romania a pregatit, printre altele, pe Dinamo, FCU Craiova, FC Vaslui, Rapid, CFR Cluj sau Petrolul. Suporterii dinamovisti au incercat sa-l convinga pe Rednic sa revina la echipa, insa nu neaparat din pozitia de antrenor, cat din cea de finantator sau de director sportiv.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!