Mircea Lucescu Dinamo Kiev Ucraina Fotbal extern

Mircea Lucescu l-a IMPRESIONAT pe capitanul lui Dinamo Kiev! "Ne simtim protejati cu el" Ce le-a spus romanul in prima zi

Mircea Lucescu a uimit pe toata lumea dupa ce acceptat oferta celor de la Dinamo Kiev, marea rivala a lui Sahtior. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 27 Decembrie 2020, 19:33
Data actualizarii: Duminica 27 Decembrie 2020, 19:52

Lucescu si-a pus rapid amprenta asupra echipei. Dinamo Kiev a cucerit deja Supercupa Ucrainei chiar impotriva lui Sahtior, s-a calificat in primavara europeana dupa o pauza de 4 ani si este pe primul loc in campionatul intern. 

Serhyi Sydorchuk, capitanul echipei, a acordat un interviu in care a vorbit despre impactul pe care l-a avut Mircea Lucescu asupra echipei. 

"Mircea Lucescu emana incredere. Iar acest lucru are impact asupra jucatorilor si a echipei, ne-a incarcat cu energie. Este un antrenor care este de partea fotbalistilor, nu va spune niciodata ceva rau, ci ne incurajeaza. Ne simtim protejati cu el.

Mister nu tipa, nu face scandal, dar foloseste un anumit ton si simti ca ceva il deranjeaza. Dar critica lui e constructiva, stie sa atinga punctele sensibile, dar nu ca sa te umileasca sau sa te faca sa te simti vinovat, ci ca sa inveti o lectie si sa nu-ti lasi echipa la greu.  

Cand a venit in prima zi, Lucescu l-a citat pe Alex Ferguson: "Atacul poate castiga un singur meci, dar apararea castiga titluri. Lucescu comunica totul foarte clar, jucatorii au inteles perfect informatiile. Au venit si rezultatele bune si s-a creat un entuziasm", a spus Sydorchuk.

Modifică setările cookies