Mircea Lucescu Dinamo Kiev Ucraina Fotbal extern

Mircea Lucescu a primit 'nota de plata' dupa scandalul de la ultima partida din campionat! Ce pedeapsa a primit antrenorul roman

Dinamo Kiev- Kolos Kovalikva s-a terminat 2-2, iar la finalul partidei antrenorul gazdelor a avut o reactie nervoasa. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 18 Decembrie 2020, 12:08
Data actualizarii: Vineri 18 Decembrie 2020, 12:56

Mircea Lucescu a avut mari probleme din cauza arbitrilor. Antrenorul lui Dinamo Kiev a intrat pe teren si i-a cerut socoteala centralului, iar cazul sau a fost analizat de Comisia de Disciplina. Dupa ce au judecat incidentele, secretarul Federatiei de Fotbal a anuntat ce pedeapsa va primi Lucescu. 

Antrenorul lui Dinamo Kiev va fi suspendat o etapa, iar arbitrul de centru a fost atentionat deoarece nu a notat in raportul oficial nimic despre incident. 

"A fost analizat comportamentul antrenorului lui Dinamo Kiev, Mircea Lucescu, din partida cu Kolos. Antrenorul a parasit zona tehnica, a intrat pe teren si s-a manifestat negativ fata de o decizie a arbitrului. Am hotarat sa-l avertizam pe antrenor si sa-l suspendam pentru un meci. 

De asemenea, am atras atentia Comisiei Arbitrilor pentru ca nu a existat nicio nota in raportul centralului cu referire la acest incident. Decizia a venit pe baza informatiilor oferite de observatorul meciului", a declarat Igor Grishchenko, citat de catre sport.ua. 

Urmatoarea partida pentru Dinamo Kiev este cea din campionatul Ucrainei contra celor de la Olimpik Donetsk, programata pe 13 februarie anul urmator. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!