Halucinant! Pretul URIAS pe care FIFA il cere pentru biletele la finala Campionatului Mondial din Qatar! Costa cat un apartament 

Halucinant! Pretul URIAS pe care FIFA il cere pentru biletele la finala Campionatului Mondial din Qatar! Costa cat un apartament 

FIFA incepe sa scoata la vanzare bilete pentru finala Campionatului Mondial din Qatar!

Campionatul Mondial din 2022 se desfasoara in Qatar in perioada 21 noiembrie 2022 - 18 decembrie 2022. Organizatorii au dezvaluit detalii despre pachetele de ospitalitate pentru cei dornici sa participe la finala Campionatului Mondial, iar preturile sunt extrem de piperate. 

Conform The Sun, fanii care se inscriu si isi cumpara astfel de pachete trebuie sa cumpere minimum doua bilete al caror pret se ridica la 42 270 de lire. Suporterii au acces la un lounge pe teren, avand si masa inclusa, care este alcatuita din 4 feluri diferite de mancare, dar si bauturi racoritoare, mocktail-uri, cocktail-uri, sampanie, bauturi spirtoase, vinuri si bere. 

Serviciile sunt disponibile inainte de startul meciurilor, la pauza si la final. De asemenea, in pretul inclus, cei care achizitioneaza pachetul pot participa si la semifinale si meciul pentru locul trei.

Finala se joaca pe stadionul Lusail, a carui constructie nu a fost inca finalizata.

FIFA a decis ca MATCH Hospitality sa primeasca exclusivitate pe drepturile de ospitalitate la Campionatul Mondial din Qatar 2022.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Înmormântarea Prințului Philip, în imagini. Ce ar fi avut Regina asupra ei, în geantă. GALERIE FOTO
BRAT
Modifică setările cookies