Jack Grealish benjamin mendy Manchester City Ryiad Mahrez Fotbal extern

Grealish și Mahrez pot fi audiați în cazul dosarului de viol al lui Mendy! Care este motivul 

Benjamin Mendy (27 ani) este arestat de aproape două luni și acuzat de viol și agresiune sexuală. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Duminica 17 Octombrie 2021, 12:19
Data actualizarii: Duminica 17 Octombrie 2021, 12:22

Campionul mondial a fost acuzat de patru cazuri de viol și unul de agresiune sexuală, iar toate ar fi avut loc în ultimul an. Mendy a fost închis, iar până când va începe procesul, va rămâne în custodia Poliției din Liverpool. 

Prima înfațișare are loc pe data de 24 ianuarie 2024, iar la audieri ar putea fi chemați și doi dintre coechipierii săi, Jack Grealish și Riyad Mahrez. Conform Daily Star, cei trei ar fi mers împreună în club, acolo unde au petrecut, chiar cu câteva ore înainte de una dintre infracțiunile comise. 

  • Benjamin Mendy

Victimele fotbalistului ar fi foarte tinere, iar cea din seara respectivă ar fi avut doar 17 ani, anunță sursa citată. Deși au plecat cu mult timp înainte de presupusa infracțiune, cei doi ar urma să fie citați în calitate de martori. 

Mendy, șocat când și-a văzut celula 

Benjamin Mendy a fost închis, însă fotbalistul a trăit un adevărat șoc în momentul în care a ajuns în celula sa, mai ales din cauza faptului că a înțeles greșit zona în care urma să fie repartizat, după cum a dezvăluit un apropiat de-ai săi. 

„Când Mendy a ajuns, staff-ul i-a explicat că va fi dus în aripa VP pentru propria siguranță. Probabil din cauză că e francez, iar engleza sa nu este atât de bună, a înțeles greșit ce au spus și a crezut că va fi dus într-o zonă VIP. 

A avut parte de o reacție nefericită când a văzut celula și a realizat cu cine urmează să fie asociat. Nu a fost fericit, a fost o experiență care l-a trezit”, a spus apropiatul jucătorului. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!