kylian mbappe PSG Accident Emiliano Sala David Ibbotson donatie Gary Lineker Fotbal extern Gest IMPRESIONANT al lui Mbappe! Francezul a contribuit la cautarile pilotului cu care Emiliano Sala zbura la Cardiff! Cat a oferit starul lui PSG!

Gest IMPRESIONANT al lui Mbappe! Francezul a contribuit la cautarile pilotului cu care Emiliano Sala zbura la Cardiff! Cat a oferit starul lui PSG!

Pilotul David Ibbotson nu a fost gasit alaturi de Emiliano Sala.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 10 Februarie 2019, 21:24
Data actualizarii: Duminica 10 Februarie 2019, 21:30

Emiliano Sala a fost gasit la bordul avionului prabusit in Canalul Manecii, insa la locul accidentului nu se afla si trupul pilotului David Ibbotson.

Kylian Mbappe a raspuns ferm in momentul in care s-au strans bani pentru operatiunea de cautare a lui Emiliano Sala. Starul lui Paris Saint-Germain a donat 27.000 de lire si pentru cautarile pilotului, scrie BBC. Familia omului care il transporta pe fotbalist nu a renuntat, iar fiica lui David Ibbotson a creat o pagina pe care oamenii pot dona o suma de bani pentru a continua cautarile.

In numai o ora de la aparitia acesteia s-au strans 3.000 de lire, insa pentru ca operatiunea sa continue va fi nevoie de 300.000 de lire. Fostul international englez, Gary Lineker, a donat si el 1.000 de lire.

In cazul fotbalistului, o operatiune privata de cautare a inceput dupa ce o pagina asemanatoare a reusit sa stranga peste 260.000 de lire.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!