FIFA The Best Cristiano Ronaldo Lionel Messi Luka Modric The Best Fotbal extern

FIFA THE BEST | Gala fara Messi si Cristiano Cristiano Ronaldo! De ce au REFUZAT sa participe

Fotbalul intra in era post-Messi si Ronaldo. Jucatorii care au dominat ultimii 10 ani nu vor participa la gala FIFA The Best. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 24 Septembrie 2018, 12:06
Data actualizarii: Luni 24 Septembrie 2018, 12:07

Pentru prima data in 10 ani, Messi nu e finalist la un premiu individual acordat de FIFA. Starul argentinian urma insa sa primeasca Gheata de Aur si mai poate castiga si premiul Puskas pentru cel mai frumos gol. Messi a decis sa nu participe insa la gala de la Londra de diseara invocand probleme personale.


Nici Ronaldo nu participa la gala de diseara, dupa ce a castigat primele doua editii ale trofeului. Conform celor de la Marca, Luka Modric va fi desemnat castigatorul dupa ce a obtinut si Balonul de Aur al Cupei Mondiale, dar si trofeul pentru cel mai bun jucator din Europa. Astfel, Cristiano Ronaldo nu va participa la gala ce va avea loc astazi! Jucatorul lui Juventus nu a participat nici la gala UEFA, iar decizia lui de acum este legata si de modul in care a fost eliminat in partida cu Valencia din UEFA Champions League.

Cristiano Ronaldo a castigat primele 2 editii dupa ce premiul a separat de Balonul de Aur acordat de France Football. La gala va fi acordat si premiu pentru cel mai bun antrenor, Didier Deschamps luptand cu Zinedine Zidane si Zlatko Dalic. Bale, Messi, Ronaldo, Pavard, Cheryshev, Christodoulopoulos, Arrascaeta and McGree, Quaresma si Salah se lupta pentru trofeul Puskas. Messi, favoritul pentru acest premiu, nu va fi la randul sa prezent din cauza unor probleme personale.

Citeste aici mai multe detalii despre gala FIFA The Best

Modifică setările cookies