Marca anunta deja castigatorul premiului FIFA Best! Decizia luata de Cristiano Ronaldo dupa ce a aflat

Marca anunta deja castigatorul premiului FIFA Best! Decizia luata de Cristiano Ronaldo dupa ce a aflat

Astazi, de la ora 21.00, va fi anuntat cel mai bun jucator FIFA din 2018!

Luka Modric, Mo Salah sau Cristiano Ronaldo. Unul dintre cei 3 va fi anuntat castigatorul premiului pentru cel mai bun jucator din lume pentru FIFA. Castigatorul va fi cel care va strange cele mai multe voturi ale unei comisii alcatuite din experti din lumea fotbalului, fani, antrenori si jucatori, dar si jurnalisti din intreaga lume.

Conform celor de la Marca, Luka Modric va fi desemnat castigatorul dupa ce a obtinut si Balonul de Aur al Cupei Mondiale, dar si trofeul pentru cel mai bun jucator din Europa. Astfel, Cristiano Ronaldo nu va participa la gala ce va avea loc astazi! Jucatorul lui Juventus nu a participat nici la gala UEFA, iar decizia lui de acum este legata si de modul in care a fost eliminat in partida cu Valencia din UEFA Champions League.

Cristiano Ronaldo a castigat primele 2 editii dupa ce premiul a separat de Balonul de Aur acordat de France Football. La gala va fi acordat si premiu pentru cel mai bun antrenor, Didier Deschamps luptand cu Zinedine Zidane si Zlatko Dalic. Bale, Messi, Ronaldo, Pavard, Cheryshev, Christodoulopoulos, Arrascaeta and McGree, Quaresma si Salah se lupta pentru trofeul Puskas. Messi, favoritul pentru acest premiu, nu va fi la randul sa prezent din cauza unor probleme personale.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Bucureștiul se pregătește de noi măsuri de relaxare. Se vor putea organiza concerte cu 300 de oameni
BRAT
Modifică setările cookies