Fernando Torres e noul 'Hulk'! Cum a apărut la meciul juniorilor lui Atletico Madrid

Fernando Torres Atletico Madrid UEFA Youth League Fotbal extern Fernando Torres
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 19 Octombrie 2021, 20:21
Data actualizarii: Marti 19 Octombrie 2021, 20:24

Fernando Torres este antrenor la echipa de juniori a lui Atletico Madrid.

„El Nino” a avut meci în Youth League cu Liverpool U19, iar echipa sa s-a impus cu 2-0, în al treilea meci al grupei, acolo unde se află pe al doilea loc, sub Porto U19. 

Fostul atacant a fost cel care a atras toate privirile la meci, impresionând cu fizicul său impresionant. Torres a pus câteva kilograme de când s-a retras, în 2019, însă a avut grijă să le transforme în mușchi, astfel că a fost poreclit 'Hulk' de presa internațională. 

  • Fernando Torres

Prima experiență a lui Torres ca antrenor

Fernando Torres a preluat prima echipă din cariera de antrenor. După ce a primit licența UEFA PRO, în iulie 2020, într-o grupă din care au mai făcut parte foștii fotbaliști Alvaro Arbeloa, Gorka Iraizoz, Miguel Torres, Ariel Ibagaza și Lauren Bisan-Etame, fostul atacant a fost numit antrenor principal al echipei Juvenil A (U19) de la Atletico Madrid. 

"El Nino" lucrase în ultimul sezon ca secund al lui Nacho Fernandez la echipa secundă a lui "Atleti" si colaborase cu Jesus Marcos la Juvenil A, care a câștigat Grupa 5 a Division de Honor Juvenil de Futbol, cu Giuliano Simeone, fiul antrenorului de la prima echipă, printre titulari, alături de vedete în devenire, precum Mario Soriano, Alberto Moreno sau Javi Serrano. 

În urma restructurărilor, Borja Resurreccion, fratele lui Koke, căpitanul echipei de seniori, a preluat formația U15, iar Fabio Futre, fiul unui fost internațional portughez și mare atacant al lui Atletico Madrid, Paolo Futre, a devenit noul antrenor al juniorilor U11.  

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!