OFICIAL Denis Alibec a semnat cu Muaither SC și va fi antrenat în Qatar de fostul principal al lui FC Brașov și... Atletico Madrid!

Pepe Murcia Atletico Madrid Denis Alibec FC Brasov Fernando Torres Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 16 August 2023, 08:50
Data actualizarii: Miercuri 16 August 2023, 08:52

Atacantul naționalei va lucra cu spaniolul Pepe Murcia, care are un CV bogat de tehnician.

UPDATE Denis Alibec a semnat cu Muaither SC, a anunțat clubul din Qatar, care l-a prezentat oficial pe atacantul român!

Știrea inițială

Plecat în Qatar să-și rezolve transferul la Muaither SC, Denis Alibec ar urma să fie antrenat în țara arabă de Jose ”Pepe” Murcia, tehnician spaniol în vârstă de 58 de ani care are în CV, printre multe alte echipe, Atletico Madrid (a fost principal în La Liga în sezonul 2005-2006, numit atunci în ianuarie, și l-a antrenat inclusiv pe Fernando Torres) și FC Brașov (a demisionat după doar 3 meciuri în Liga 1, la începutul sezonului 2011-2012).

După scurta experiență de la Brașov, Pepe Murcia a stat trei ani liber de contract, apoi le-a antrenat pe Levski Sofia, Legirus Inter (Finlanda), Al-Shahania (cu care a promovat în prima ligă din Qatar) și CS Sfaxien (Tunisia), iar de doi ani o pregătește pe Muaither SC, cu care de asemenea a promovat sezonul trecut în prima ligă qatareză.

Denis Alibec despre transferul în Qatar

Pe de altă parte, Denis Alibec a declarat că există și o posibilitate să se întoarcă înapoi în România dacă nu sunt pe placul lui condițiile de acolo.

„Încă nu este sigur nimic, merg acolo să văd ce voi face, să văd condițiile și după voi lua o decizie. 

Acum trei zile am primit oferta. E foarte greu să mă despart de Farul, vă dați seama, e echipa mea de suflet, dar câteodată trebuie să mai faci și alegeri de genul pentru că atunci când te lași de fotbal nu te întreabă nimeni unde ai jucat și ce ai făcut. 

Am fost ieri la antrenament și le-am urat succes, le-am zis că nu e gata și e posibil să ne vedem în trei zile, nu se știe niciodată. Budi era fericit pentru mine, toată lumea era fericită, vom vedea ce va fi acolo.

Cu siguranță sunt mult mai matur, totul depinde de mine, trebuie să mă acomodez și să vedem cum va fi. Am înțeles că e mai bine decât în Arabia”, a declarat Alibec la plecarea din țară.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!