FOTO ȘI VIDEO Fenomenul Dayro Moreno! Ce a făcut în ultima etapă din Columbia fostul atacant de la Steaua/FCSB

Dayro Moreno Columbia FCSB once caldas Victor Aristizabal Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 12 Februarie 2024, 10:59
Data actualizarii: Luni 12 Februarie 2024, 11:10

Fotbalistul columbian va împlini 39 de ani în luna septembrie.

Dayro Moreno, fostul atacant al lui FCSB, continuă să marcheze constant și în 2024 în prima ligă din Columbia.

Fotbalistul care va împlini în septembrie 39 de ani a fost din nou cel care a înscris pentru echipa sa de suflet, Once Caldas, și în ultima etapă, în 1-1 în deplasare cu Atletico Bucamaranga de duminică. VIDEO AICI

”EL ÍDOLOOOO”, așa cum îl prezintă mereu clubul columbian la care Dayro evoluează acum pentru a cincea oară, a depășit 300 de meciuri jucate pentru ”El Blanco”.

”Goana” lui Dayro după recordul mondial pe care îl urmărește - acela de a deveni cel mai bun marcator columbian din toate timpurile - a fost prezentată de Sport.ro încă din urmă cu un an.

Câte goluri mai are de înscris Dayro Moreno până la record

Astfel, acum, conform numărătorii celor de la La Patria, el este la 4 goluri distanță de titlul de cel mai bun marcator din istoria modernă a campionatului Columbiei (recordul este deținut de Sergio Galvan Rey, fostul atacant argentinian al aceleiași Once Caldas: 224 de goluri vs 220 ale lui Dayro) și la 17 reușite de titlul de cel mai bun marcator columbian din lume (recordul îi aparține lui Victor Aristizabal, fostul vârf de la Valencia, Sao Paulo sau Santos: 346 de goluri vs 329 ale lui Dayro).

În acest sezon, el are 3 goluri marcate în primele 5 meciuri din campionat.

Dayro Moreno a înscris de 13 ori în 55 de meciuri la Steaua/FCSB

”Fiecare gol pe care îl înscrie îi permite lui Dayro Moreno să devină și mai important în istoria clubului Once Caldas și în istoria fotbalului columbian”, a scris La Patria.

La prima echipă a lui FCSB (pe atunci, Steaua), înre 2008 și 2010, columbianul a înscris de 13 ori în 55 de partide jucate în Liga 1, Cupa României și cupele europene.

În sezonul trecut, Dayro a marcat 22 de goluri în 42 de meciuri de campionat pentru Atletico Bucaramanga, tot în prima divizie columbiană.

Foto: Once Caldas

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!