danciulescu COLTESCU Hercules rasism Spania Fotbal extern

Dezvaluirile SOCANTE ale lui Danciulescu despre rasismul la care a fost expus in Spania: "Te-am vazut la semafor, spalai parbrize!"

Ionel Danciulescu a vorbit despre perioada cand a evoluat in campionatul spaniol. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 24 Decembrie 2020, 10:27
Data actualizarii: Joi 24 Decembrie 2020, 10:44

Danciulescu si-a incheiat cariera de fotbalist in 2013, iar in perioada 2009-2010 a jucat la echipa Hercules. "Danciu" a povestit cum fotbalistii din Spania faceau glume cu tenta rasista pe seama lui. Mai mult decat atat, chiar si jucatorul roman Ionut Matei (fost fotbalist la Poli Timisoara),  ii spunea "Corbul". Danciulescu a declarat ca acestea erau doar glume si nu putea sa se supere din cauza lor. 

Fostul jucator de la Dinamo a vorbit si despre scandalul cu tenta rasista in care a fost implicat Sebastian Coltescu. Ionel Danciulescu conisidera ca arbitrul roman a avut doar o exprimare nefericita si ca nimic nu a fost cu intentie. 

"Adi Matei mi-a spus 'Corbul' prima oara. Cand eram in Spania, veneam la antrenament, jucam cu Tote (fost jucator la Real Madrid), Javier Farinos (fost jucator la Internazionale Milano) si imi spuneau: 'Bai, Danciule, cand ai ajuns atat de devreme? Te-am vazut la semafor, spalai parbrize!'.

Era o gluma, nu aveam cum sa ma supar. Imi spuneau «Uite ce a facut ala al tau, ca erau diverse stiri.» Cu Sebi am jucat la Electroputere.

Eu cred ca a fost o exprimare nefericita. Foarte putina lume i-a luat apararea lui Sebi in perioada respectiva. Nu trebuia sa foloseasca acel cuvant, dar nu este unul care sa lezeze persoana respectiva.

Fiind vorba de Liga Campionilor, de aici au plecat toate atacurile acestea. O sa se faca 2 anchete si o sa se vada ca si turcii au folosit un limbaj neadecvat", a declarat Ionel Danciulescu pentru RealitateaSportiva.

Modifică setările cookies