Fotbal extern

Dezvaluirile lui Putin din vremea cand era spion KGB. Cum se duelau KGB si Stasi pe terenul de fotbal: "Erau buni, aveau sportul in sange"

Vladimir Putin a fost in tinerete spion KGB. In anul in care Rusia gazduieste Mondialul de Fotbal, el a rememorat "misiunile" pe care le avea de indeplinit in urma cu multi ani.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 15 Martie 2018, 18:25
Data actualizarii: Joi 15 Martie 2018, 18:36

Vladimir Putin a rememorat intr-un interviu momente din cariera sa de spion KGB, facand referire la participarea la unele meciuri de fotbal. El a povestit ca in perioada de dinainte de 1989, KGB si Stasi, serviciile secrete ruse si est-germane, se duelau in meciuri de fotbal!

"Sigur, erau multi oameni din politie si din serviciile secrete germane care erau implicati. Era un eveniment major, chiar daca sportiv. Nemtii erau intotdeauna foarte profesionisti si ieseau meciuri frumoase.

In Germania de Est, sportul era foarte dezvoltat, era cultivat. Atletii est-germani au obtinut rezultate remarcabile, toata lumea stie asta", a povestit el intr-un interviu citat si de Russia Today.

Jens Maie, fost membru al Stasi, Serviciul secret est-german, a povestit ca Vladimir Putin era un "jucator foarte ambitios de fotbal, care isi lua hobbiul foarte in serios".

"Toti cei din KGB, inclusiv Putin, erau jucatori amatori, dar erau foarte ambitiosi si determinati sa castige", a spus si fostul spion german.

CITESTE SI

Modifică setările cookies