Rușii au dezvăluit cele trei motive care au dus la prăbușirea Ucrainei cu România: "Slăbiciune împotriva autobazelor"

EURO 2024 campionatul european Rusia EURO 2024 Mykola Matviyenko / Sursa: Getty Images
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 18 Iunie 2024, 20:08
Data actualizarii: Marti 18 Iunie 2024, 20:09

Ucraina a suferit o înfrângerea categorică împotriva României la Campionatul European din Germania, scor 3-0, iar rușii susțin că au identificat motivele.

La scurt timp după încheiere meciului, jurnaliștii ruși de la sports.ru au identificat trei probleme majore ale ucrainenilor care au dus la rezultatul înregistrat pe tabelă.

1. "S-a confirmat slăbiciunea împotriva autobazelor", au scris rușii, adăugând: "O problemă tipică: echipa se organizează ca la carte, dar pe faza de construcție jucătorii fac prea multe atingeri și se complică. Un astfel de scenariu a fost adesea întâlnit în meciurile de calificare".

  • Sursa: Sports.ru

2. "Structura echipei naționale a Ucrainei a fost zdruncinată de accidentarea lui Vitaliy Mykolenko", a fost a doua problemă identificată de ruși. "Lipsa celui mai bun fundaș stânga a forțat echipa să facă schimbări care i-au perturbat echilibrul".

3. "Un experiment tactic bizar a complicat și mai mult situația", a mai scris sursa citată. "Zinchenko a jucat ca fundaș central stânga. Pe flancul opus, Mudryk își schimba pozițiile cu Sudakov - acesta din urmă se afla adesea într-o poziție inconfortabilă".

ROMÂNIA - UCRAINA 3-0

Meciul a început extrem de echilibrat, cu cele două echipe încercând în primul rând să stea bine în defensivă și să nu primească gol. Echilibrul s-a rupt în minutul 29 când Nicolae Stanciu a marcat un gol fabulos după o gafă a lui Lunin. A fost 1-0 la pauză.

În repriza secundă, tricolorii au început în forță, iar Coman a trecut pe lângă gol încă din minutul 46. S-a făcut 2-0 în minutul 53 când Răzvan Marin a marcat un gol de toată frumusețea din afara careului de 16 metri. Drăguș a stabilit rezultatul final, 3-0, după o fază superbă creată de Dennis Man în flancul drept.

Programul României la Euro

Naționala României face parte din Grupa E de la EURO 2024 alături de Belgia, Slovacia și Ucraina.

  • 17 iunie (Munchen), România - Ucraina  3-0
  • 22 iunie, ora 22:00: Belgia - România (Koln)
  • 26 iunie, ora 19:00: Slovacia - România (Frankfurt).

Campionatul European din Germania 2024 se va disputa în perioada 14 iunie - 14 iulie și va fi transmis în exclusivitate pe PRO TV, PRO ARENA și VOYO. Cele mai importante faze vor putea fi revăzute pe site-ul SPORT.RO.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!