Dezvaluiri incredibile ale lui Sovre dupa scandalul cu autograful lui Haaland! Cum l-a socat Leo Messi cand i-a cerut un autograf: "Situatia lui Messi e aparte!"

Leo Messi Barcelona Erling Haaland Octavian Sovre Fotbal extern Dezvaluiri incredibile ale lui Sovre dupa scandalul cu autograful lui Haaland! Cum l-a socat Leo Messi cand i-a cerut un autograf: "Situatia lui Messi e aparte!"
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 08 Aprilie 2021, 11:35
Data actualizarii: Joi 08 Aprilie 2021, 11:38

Octavian Sovre a fost in centrul unui eveniment care a facut inconjurul lumii. 

Asistentul lui Ovidiu Hategan din meciul cu Manchester City - Borussia Dortmund a starnit numeroase reactii dupa ce a fost surprins cerandu-i un autograf lui Erling Haaland, pe tunelul spre vestiare. 

Criticat pentru gestul care a fost surprins pe camere, Sovre a vorbit despre incident. Ulterior, s-a aflat despre arbitrul roman ca a facut-o pentru a strange bani pentru un centru care ajuta persoanele cu probleme de sanatate.

Totodata, tusierul a povestit si un episod care il are protagonist pe superstarul Barcelonei, Leo Messi si reactia lui cand i-a cerut un autograf pentru aceeasi cauza. 

"Nu mi-am dorit sa ajung cunoscut dupa acest episod, asa a fost sa fie. Televiziunea britanica a surprins momentul si apoi au inceput sa apara stirile. Nu, nu ma deranjeaza criticile in general. Arbitrajul m-a tabacit. Eu sunt un ardelean domol, care nu se supara prea usor. Am avut momente, in trecut, cand ma afectau, dar cu timpul am invatat sa rezist. Si ca sa fiu sincer, criticile nu prea le-am citit pentru ca nu am avut timp.

Cu ceva vreme in urma, eu impreuna cu alti colegi de-ai mei, arbitri, am decis sa sprijinim un centru in care se aflau persoane cu probleme de sanatate. La fiecare sfarsit de an faceam chete si putinul care se strangea, era donat acestui centru. Cu timpul au mai venit oameni langa noi si asta ne bucura enorm. Am incercat sa sprijinim cu tot cum am putut acest centru.

Asociatia pe care noi o sprijinim, este vorba despre „SOS Autism” organiza cate un bal caritabil la fiecare sfarsit de an. Asta pana sa apara pandemia. In cadrul acestor evenimente se organizau licitatii unde erau vandute diferite obiecte de valoare. Printre aceste obiecte se aflau si cartonasele cu semnaturile fotbalistilor sau sportivilor celebri. Banii stransi pe aceste bunuri ajungeau in posesia asociatiei unde se afla aceste persoane cu anumite probleme de sanatate.

Estimez ca am obtinut aproximativ 250 de astfel de autografe. Si nu vorbim doar despre autografe ale marilor fotbalisti. Spre exemplu, la Jocurile Olimpice am intrat in contact cu sportivii de top de la celelalte ramuri sportive. Si de acolo am multe iscalituri. Toate aceste autografe au mers la licitatiile despre care va vorbeam si au fost cumparate, iar cu banii au fost ajutati cei suferinzi.

O situatie aparte este cea a lui Lionel Messi. Cu el am dialogat mai mult pe aceasta tema. M-a ascultat si atunci cand a aflat despre ce este vorba, mi-a semnat 9 cartonase, nu unul. Va dati seama ca nu i-as fi cerut asa ceva, dar el a fost impresionat atunci cand i-am spus despre oamenii care vor beneficia de pe urma acestor semnaturi.

Nu, nu am avut timp sa-i spun lui Haaland. Va afla, cel mai probabil. Am fost sunat de presa internationala si sunt sigur ca va citi", a declarat Sovre pentru playsport.ro.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!