Liga 1

S-a intors BRIGADA PARIS! Hategan, Sovre si Gheorghe la primul meci dupa 10 zile de COSMAR. Reactia jucatorilor de la Craiova si FCSB

Hategan, Sovre si Sebi Gheorghe au fost lasati pe bara etapa trecuta, insa au prins o delegare la cel mai important meci al rundei actuale: Craiova - FCSB!

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 18 Decembrie 2020, 20:36
Data actualizarii: Vineri 18 Decembrie 2020, 20:41

Cei 3 au avut parte de o primire calda din partea jucatorilor. Au fost zambete intre oficialii jocului si fotbalistii de la ambele echipe inainte ca partida de pe Oblemenco sa inceapa.

Pe 8 decembrie, brigada de arbitri din Romania cu cea mai buna cota la nivel international a fost implicata intr-un scandal monstru la meciul dintre PSG si Istanbul Basaksehir, din Champions League. Al 4-lea arbitru pe Parc des Princes, Sebastian Coltescu a fost acuzat de adresari rasiste la adresa lui Pierre Webo, secundul lui Basaksehir. Coltescu inca n-a fost 'reactivat' de Comisia Centrala de Arbitri.

  • S-a intors BRIGADA PARIS! Hategan, Sovre si Gheorghe la primul meci dupa 10 zile de COSMAR. Reactia jucatorilor de la Craiova si FCSB

CITESTE SI

Modifică setările cookies